donderdag 27 juli 2017

Plantenencyclopedie boek

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Vind planten encyclopedie.


Alle rechten voorbehouden.

Duizenden plantensoorten met Latijnse namen, onderhoudsadvies en andere nuttige gegevens. Bloemen en plantenencyclopedie (hardcover). Een geïllustreerd naslagwerk over gekweekte bloemen en planten.


Het boek verkeert in prima staat. Dit gedegen boek is het resultaat van vele jaren tuinervaring. De auteur is een bekendheid op tuingebied.


In mijn werk als tuinontwerper werkte ik nog met een ouderwetse versie van de planten encyclopedie van Rob Herwig.

Ook een fijn boek maar dit boek is zo compleet, mooi, overzichtelijk en bovenal erg praktisch. Ik neem het mee naar klanten en heb zo in mum van tijd een goede foto en verhaal bij een plant. Deze online plantengids biedt u een overzicht van tuinplanten. U kunt een selectie van veelverkochte tuinplanten vinden in de encyclopedie en zoeken naar bepaalde. Het grootste tuininspiratiepark van Nederland.


Met PUUR geeft Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment boeken. Meer speelplezier met elkaar! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Tweedehands boek in zeer goede staat. Planten zie onze aanbiedingen! Verder ruime info over deze plantengroep. SamenvattingIn dit kleurrijke kijkboek brengt Adrienne Barman meer dan 7verschillende bloemen, planten , struiken en bomen bij elkaar.


Vleermuisbloemen, muizenoren.

Past het ingepakte boek door de brievenbus dan zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het boek (ongeveer tussen de € en € 6). Past het boek niet door uw brievenbus dan berekent TNT Post een bedrag van € euro (boeken tot Kg). Prijzen van Belgische verkopers kunnen hiervan afwijken. Omdat Smids uitgebreide beschrijvingen geeft van diverse locaties in de stad en elk hoofdstukje begint met de beschrijving van een krui bloem of plant, heeft het boek iets weg van zowel een toeristengids als een plantenencyclopedie.


Een apart hoofdstuk is gewijd aan kuipplanten. Het woord- en taalgebruik is niet moeilijk, de illustraties zijn goed. Van vrijwel iedere beschreven plant is een kleurenfoto opgenomen. Goed bruikbaar voor plantenliefhebbers.


Doordat het boek aangepast is aan het moderne assortiment kamerplanten, is het een aanvulling op oudere kamerplantenboeken. Christopher Brickell is een vooraanstaande auteur op het gebied van tuinen. Hij geeft lezingen over de hele wereld en heeft bijgedragen aan verschillende tuinboeken.


Hij is voorzitter van de International Society for Horticultural Science.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.