maandag 10 juli 2017

Eiken overkapping bouwpakket

Opzoek naar een mooie houten overkapping? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een houten overkapping compleet naar uw smaak gemaakt. Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig?

Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur, garage of veranda. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt! Al uw vragen kunnen dan worden beantwoord.


Plaatsing door Van Feij is natuurlijk ook mogelijk, mocht u daar behoefte aan hebben. Een bouwpakket van Van Feij garandeert hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk de foto’s van onze prefab overkappingen , veranda’s en bijgebouwen.


STEL UW EIGEN BOUWPAKKET SAMEN.

Naast maatwerk leveren wij ook een ruim assortiment standaard bouwpakketten. De bouwpakketten worden speciaal voor u gemaakt, vlak voordat u het gaat plaatsen. Het bouwpakket bestaat uit een frame van 1ste kwaliteit robuust eiken. Alle frame balken zijn voorzien van pen en gat verbindingen.


De wanden moeten in het werk gemaakt worden. Bouwpakket voor eiken overkapping met duidelijke handleidingen: Om een bouwpakket goed te kunnen opbouwen is het belangrijk dat er een duidelijk tekening bij zit. De opbouwhandleidingen die worden meegeleverd (incl. funderingsplan) zijn goed uitstekend begrijpbaar voor de meeste klanten. Eiken bijgebouwen boven uw budget?


Niet als u het plaatsen en de afwerking zelf doet. Zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit levert Lignum rechtstreeks aan de eindverbruiker kant en klare bouwpakketten. Optioneel komen bij die graag bij u plaatsen.


Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm.


Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus.

Al onze overkappingen zijn van hout. Doe-het-zelf bouwpakket overkapping. Gaat u voor iets meer gemak, maar wilt u wel klussen? De overkapping geeft een geweldige aanvulling aan uw terras of tuin.


In combinatie met een terrasheater of terrasverwarmer is een eiken overkapping erg fijn om onder te vertoeven wanneer het ’s avonds afkoelt. Een overkapping van eikenhout staat bekend om zijn warmtebehoud. De warmte blijft er gemakkelijk onder hangen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


BBQ overkappingen worden gemaakt van fijnbezaagd Douglashout. Deze houtsoort is van nature duurzaam, dus onderhoudsvrij. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Iedere paal, balk en wand heeft zijn eigen maat en wordt op ambachtelijke wijze ingemeten in het bouwwerk. Hierdoor is iedere overkapping uniek. Beide houtsoorten zijn zeer geschikt voor een overkapping , veranda of schuur.


Wanneer u uw ideale eikenhouten overkapping eenmaal heeft samengestel vervaardigen de vakmensen van Brouwers Houtbouw deze op ambachtelijke wijze voor u. Volledig op maat en met originele pen- en gatverbindingen. Sfeervol, degelijk en onderhoudsarm! Ook voor onze houten veranda’s geldt: alles is mogelijk.


Nadat u tot een keuze bent gekomen kiest u: of wij plaatsen de houten veranda of u plaatst de houten veranda zelf. Wij leveren een compleet bouwpakket voor zelfbouw. Dat kunnen wij door uw maatwerkwens nauwkeurig voor te bereiden in onze werkplaats. Bij Van Feij kunt u terecht voor het ontwerp en de realisatie van houten overkappingen. Op ambachtelijke wijze worden deze houten bijgebouwen vervaardigd uit bijvoorbeeld eiken gebinten.


Een echte Van Feij overkapping kan volledig worden ingericht en afgewerkt naar uw wensen. De douglas overkapping wordt als bouwpakket geleverd inclusief epdm dakbedekking. U dient het hout nog wel zelf te bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.