donderdag 27 juli 2017

Entree zwembad eemhof

Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.

Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Kunnen de kinderen er geen genoeg van krijgen en wil je meer dan één dagje Aqua Mundo? Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen.


Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur. Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad.

En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.


Dit zwembad is een subtropisch zwembad , wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad. Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal. Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog.


De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Zo is er voor de hele kleintjes een heerlijk ondiep badje met klein glijbaantje. Ga sloepvaren op het meer of maak een rondvaart op een van de grachten en binnenzeeën in de omgeving.


Het park biedt een ruim aanbod faciliteiten voor alle weersomstandigheden. Bekijk de glijbanen, wildwaterbaan én het golfslagbad! Erg vet zijn de Flow Rider (surfen op een golf!) en Turbo Twister (bandenglijbaan). Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Aqua Workouts Werk aan uw conditie tijdens één van de Aqua Workouts in het.

Niet voor niets zijn ze uitgeroepen tot testwinnaar in het ANWB-onderzoek naar subtropische zwembaden. Van jong tot oud: iedereen heeft de tijd van zijn leven in de Aqua Mundo. Op het park zelf is meer dan genoeg te doen. Er is ook de mogelijkheid om te surfen op een indoor surfsimulator. Overal zijn genoeg veiligheidsmaatregelen én was het toezicht voldoende.


De verschillen in funfactor zijn wel groot, maar het verschil in toegangsprijs óók. De grotere baden bieden meer en spannender attracties, vooral de zwembaden in vakantieparken. Maak kennis met de duizelingwekkende Turbo Twister glijbaan en leer surfen op de Flowrider in het subtropisch zwembad de Aqua Mundo. Naast de verschillende zwembaden is er ook het mooie Eemmeer voor een spannende kanotocht of ga heerlijk zeilen op het. Jammer dat het huisje niet dicht bij het zwembad was terwijl er heel veel huisjes leeg stonden dichterbij.


De tafel in huisje was kapot de koekenpan had ook ze beste tijd gehad en de batterijen van de afstandsbediening waren leeg. De kachel maakt mega herrie dat je er egt wakker van werdt. Eemhof zwembad en ontbijt.


Zwembad en ontbijt aan het huisje super goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.