maandag 10 juli 2017

Veld omheiningen

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Veld Omheiningen heeft een ruim assortiment omheiningen , poorten en toebehoren.


Scroll naar beneden voor onze omheiningen en poorten. Wat houdt ons bouwpakket in?

Klik hier voor meer informatie Bestellen? Bij ons is afspraak, ook afspraak! Hier kunt u zien hoe wij bij veld omheiningen professioneel al uw omheining naar wens kunnen realiseren.


Tot de millimeter nauwkeurig kunnen wij in eigen beheer uw wensen voldoen. Veld omheiningen , verwarmbare drinkbak, paarden , waterbak geen zin om de hele winter met emmers water rond te lopen of uzelf de hele winter geen zorgen hoeven te. Het rolhek is een mooi landelijk product gemaakt van gekloofde latten kastanjehout.


Welkom bij veld omheiningen wij hebben diverse soorten weide palen in veel verschillende afmetingen.

Daarnaast kunnen wij u voorzien van al uw weide voorzieningen. Wij nemen opdrachten aan in binnen- en buitenland. Weidesleep, Grondsleep Nu op voorraad in beide afmetingen!


Weideslepen 150cm en 200cm voorzien van een zware mat met gietijzeren schakels, cat en cat aanpik. Voor minitractoren en landtractoren. Hierdoor zijn wij bereid u te voorzien van alle producten die u nodig heeft om een complete omheining te maken.


NIEUW: de Gallagher Special Edition schrikdraadapparaten! Wellicht is het raadzaam dat uw omheining nagekeken of gerepareerd wordt, voordat uw dieren weer de weide in gaan. Onze servicemonteurs kunnen voor u deze reparaties en onderhoud uitvoeren. Als compleet bouwpakket gelever.


Bedankt Denise Verkade en heel veel plezier van de omheining ! Bent u opzoek naar de mooiste houten poorten? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij produceren onze poorten en omheiningen volledig in eigen beheer.


Zo kunnen wij de klant maatwerk, kwaliteit en een zo lang mogelijke levensduur bieden.

Neem dan een kijkje naar onze naar onze verwarmde drinkbakken! Wij maken onze poorten volledig in eigen productie en streven naar de beste kwaliteit. Dan raden u onze Vecon1of Vecon 2aan!


Wij wensen iedereen een fijne vakantie! Wij zijn u graag weer van dienst vanaf Augustus. Texas Fence, Hooiruiven in beide afmetingen en natuurlijk onze hardhouten cavalettis! Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden, wij staan U graag te woord. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Wij leveren voordelig en snel rolhek, poorten en kastanje palen uit voorraad zodat u uw complete omheining gemakkelijk en snel kunt plaatsen. Het ijzerdraad waarmee de latten aan elkaar zijn gevlochten is gegalvaniseerd om roesten tegen te gaan. Tevens hebben wij ook vierkante palen in ons assortiment. Wij hebben grote voorraden en daarom de beste prijs!


Maximale kracht voor een minimale prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.