vrijdag 21 juli 2017

Pedicure zwolle stadshagen

Vakkundighei service en kwaliteit kunt u verwachten in deze professionele schoonheidssalon. Of u nu komt voor het epileren van uw wenkbrauwen, voor een uitgebreide gezichtsbehandeling of een pedicure , u als klant staat centraal. Want aan voeten die pijn doen, of andere klachten veroorzaken is heel vaak iets te doen. Zowel in de salon als bij u thuis.


JC Beauty Salon is een mooie beauty salon gevestigd in het winkelcentrum van Stadshagen te Zwolle. Bij ons kunt u terecht voor kunstnagels, manicures, pedicures en diverse gezicht en schoonheidsbehandelingen. Voor advies over uw huid of nagels bent u ook van harte welkom.


Onthaasten is een noodzakelijke beweging in deze drukke en gehaaste maatschappij. De dagelijkse balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken. Wij hebben beide tijden gekend van veel stress, spanning en ziekte. Schoonheidssalon Dermalounge Een exclusief verwenadresje in Zwolle.


Dermalounge is een nieuwe generatie schoonheidssalon die meegaat met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van de wijk Stadshagen in Zwolle. Voeten zijn de dragers van uw lichaam en erg belangrijk, ieder moment van de dag, elke dag weer. Een pedicurebehandeling zorgt ervoor dat uw voeten perfect worden behandeld zodat lopen prettig blijft. Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een pedicure.


Bent u pedicure en wilt u klanten bereiken in Zwolle ? Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten! Pedicure aanmelden Zwolle. Mijn naam is Julia Kleen, gediplomeerd ProVoet pedicure in Zwolle (Westenholte).


U kunt bij mij terecht voor cosmetische voetbehandelingen. Ook kunt u bij mij terecht voor eventueel mooi gelakte teennagels door middel van gelpolish. Al meer dan jaar houden we ons professioneel bezig met de verzorging van voeten en de behandeling van voetklachten. Bij Zoophia als erkende pedicure , bent u aan het juiste adres voor een herstellende behandeling, gericht advies of gewoon een heerlijke verzorging. Wanneer u geen klachten heeft kan een preventieve behandeling bij Zoophia heilzaam zijn en toekomstige klachten voorkomen.


Beautysalon Iris - professionele schoonheidssalon van schoonheidsspecialist Liene Bosch in Zwolle , Stadshagen. Hallo, ik ben Jannie Schilperoort, de pedicure achter deze praktijk. Als Medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle (risico)voeten te behandelen. Praktijk voor (medische) pedicure ,. Denk hierbij aan eelt, likdoorns, ingroeiende nagels etc. AA-landen gevestigd in de wijk AA-landen te Zwolle.


Ook mensen met bijvoorbeeld diabetes of reuma kunnen bij mij als medisch pedicure terecht. Afhankelijk van uw verzekering wordt in sommige gevallen een aantal behandelingen per jaar (gedeeltelijk) vergoed. Mensen met diabetes hebben hiervoor een zorgprofiel van een podotherapeut nodig.


Heb je een vraag, wil je graag een afspraak maken of ben je benieuwd naar onze openingstijden, klik dan hier om contact met ons op te nemen. Overzicht van 1pedicures in Zwolle op pedicures. Vind een pedicure in Zwolle en bekijk de ervaringen, openingstijden, locatie en overige informatie.


Dit bedrijf is dagen per week geopend. Mijn praktijk is gevestigd in huisartsen- en fysiopraktijk Berkenhove en ligt centraal in Zwolle Zuid. Parkeergelegenheid is er voor de deur en een bushalte vindt u op ongeveer meter afstand. Reviews Voor perfecte nagels en een.


Medische pedicure Als medisch pedicure kan ik u natuurlijk helpen wanneer u goed verzorgde voeten wil, maar ook wanneer u diabetes- of reuma patiënt bent of wanneer u onder een andere risicogroep valt. Omdat voeten het liefst dagelijks verzorgd worden, adviseer ik u over de juiste verzorging en geef ik indien nodig schoenadvies. Nagelstudio in Zwolle wordt gemiddeld beoordeeld met een 9. Bij de nagelstudio kunt u terecht voor een manicure en pedicure. Uw nagels hebben af en toe een goede nagelverzorging nodig.


De nagelstyliste weet precies welke nagelproducten goed zijn voor uw nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.