dinsdag 25 juli 2017

Interline ph plus

Metagenics PH Plus 1capsules voor 21. Interline PH plus tot goedkoper. Profiteer van deze aanbieding! PH waarde verhogen raden wij aan om dat s’avonds te doen als je klaar bent met zwemmen. H - Plus is een snel oplossend product voor het corrigeren van een te lage pH -waarde van uw zwemwater.


Interline ph plus

Raadpleeg uw leverancier als de pH -waarde dikwijls gecorrigeerd moet worden. Wanneer uw zwembadwater een te lage PH -waarde heeft, heeft u kans op gezondheidsklachten en huidaandoeningen. Een pH waarde van tussen de en is goed. H - Plus Tabs zijn een snel oplossend product voor het corrigeren van een te lage pH -waarde van uw.


De aangegeven hoeveelheden chloor om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwemba kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Wanneer de pH -waardes te hoog zijn zal er een snelle bacterie- en algvorming ontstaan. Chloortabletten werken tot minder goed en een te hoge pH waarde is slecht voor de huid en ogen.


U kunt de conditie van het zwemwater testen met chloor- en pHstrips. De PH -Waarde geeft de zuurgraad van uw zwembadwater weer. Koop nu en bespaar geld vandaag. In een goede omstandigheid ligt de PH -waarde van het water tussen de en de 6. Met de juiste waarde zorgt u ervoor dat het chloor in uw zwembad beter werkt.


Dit middel werkt op hard en zacht water. Gebruiksaanwijzing: De benodigde hoeveelheid oplossen in een kunststof emmer met water en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak verdelen, bijvoorbeeld met een gieter. U voegt deze tabletten via een chloordrijver aan het water toe.


Nooit pH tabletten en chloor in dezelfde drijver doseren. Bestel nu nog voor €5en ontvang gratis. Bij een juiste pH waarde zal het chloor een optimale werking hebben. Het kraanwater waarmee het zwembad is gevul blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Een te hoge PH waarde kan snelle vormingen van bacteriën en algen veroorzaken.


Vind hier alle deals in National! Een juiste pH waarde is ontzettend belangrijk voor een goede waterkwaliteit. We adviseren om altijd als eerste de pH waarde op orde te brengen voordat je andere producten toevoegt. De pH -waarde van je water weergeeft de zuurgraad. Hierdoor blijft uw zwembadwater helder.


In water zit altijd de stof pH. In Nederland is ons water prima gezuiverd en het kalk in het water is minimaal. Toch is overal in Nederland de pH waarde anders, daarom moet u altijd na het vullen van het zwembad de pH waarde meten. H plus verhogend poeder Kg kopen doe je bij Van.


Het is belangrijk om het water op de juiste pH -waarde te hebben zodat het chloor goed werkt. De verpakking bevat een inhoud van kilogram. De ph -waarde geeft de zuurgraad aan.


Chloor werkt effectief in zwemwater met een neutrale pH. Die mag schommelen tussen pH en 8. De ideale zuurgraad is pH 2. Lees op de verpakking hoe je de middelen toepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.