donderdag 13 juli 2017

Rvs slangklem

Een uitgebreid assortiment slangen en koppelingen. Diverse vloeistof en luchtslangen. Dé online specialist voor fluid control voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Snel en gemakkelijk uw product vinden met onze slimme keuzehulp! ABA Slangklem tot goedkoper.


Morgen al in huis vanaf €1.

Andere maten en W- Aop aanvraag leverbaar. Een passende Slangklemschroevendraaier vindt u HIER ? Klik hieronder op de soort slangklem die u zoekt en u zult vervolgens de diverse maten vinden. Naast de bekende wormschroefklemmen leveren wij ook de Mikalor slangklemmen. De wormschroef slangklemmen in verzinkt staal voldoen aan de NATO-keur. Deze, gladde, slangklem is dusdanig van ontwerp dat deze de buitenkant van de slang niet beschadigt.


Bent u op zoek naar een andere slangklem ? Bekijk hier de prijslijst van Mikalor Supra Wslangklemmen.

De Europese slangklemmen lijken erg op de Amerikaanse slangklemmen. In tegenstelling tot de Amerikaanse slangkoppelingen hebben de Europese echter een egaal gladde riem. Voor elke toepassing heeft Slangenboer.


Het materiaal van de verschillende slangklemmen kan bestaan uit verzinkt of RVS. Op deze manier kunt u de klem eenvoudig strakker of losser zetten. Hierdoor is de slangklem van rvs eenvoudig te gebruiken en ideaal voor diverse werkzaamheden! Uitermate geschikt voor slangen van stug materiaal, op flexibele slangen versterkt met inlagen of spiraal en op siliconen slangen. RVS wormschroef slangklem.


Van grote varianten tot aan kleine, van Ø 6mm tot wel Ø 252mm. Van kunststof, of juist van metaal? Fabory levert de beste kwaliteit ABA producten Verzending binnen uur Betalen op. Hoogwaardige roestvrijstalen slangklemmen die ook na jarenlang gebruik in en rond de vijver nog prima los en vast te draaien zijn.


Keuze uit de volgende uitvoeringen (maten): - mm. Mikalor Slangklemmen, grootste assortiment en voor aantrekkelijke tarieven. Wormschroefslangklemmen, breedbandklemmen of oorklemmen Reefhors heeft verschillende soorten slangklemmen op voorraad! In de categorie Slangklem kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Brüder Mannesmann, Friulsider en Silverline.


Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. De slangklem wordt eerst losjes over de slang geplaatst. Vervolgens wordt de slang op het bestemde hulpstuk gemonteerd. Daarna kan de slangklem worden gepositioneerd.


Bekijk ons assortiment slangklem in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Beschikbaar in verschillende maatvoeringen. De dichting en de levensduur van de slang. Daarnaast zijn slangklemmen ook voor de particulier te gebruiken.


Heeft u uw keuze kunnen maken? De Aba rvs wormschroef slangklem heeft een hoge klemkracht en is geschik voor toepassingen met een gemiddelde druk. Dit is afhankelijk van vele factoren, zoals de keuze van de slang, de grootte van de toepassing, drukpieken, trillingen enz.


Neem contact op met pvc24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.