woensdag 26 juli 2017

Veranda plat dak

Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? In minuut gratis offertes van Dakdekkers uit uw regio.


Koop nu en bespaar geld vandaag.

Profiteer van deze aanbieding! Bezoek onze showroom op afspraak. Kom langs en bekijk onze modellen. Uiteraard kunt U ook altijd even contact met ons opnemen op telefoon.


Deze mooie veranda is uitermate geschikt voor situaties waarin een veranda met standaard schuin dak niet gewenst is. Zo beschikt de Flatroof Edition overkapping over een optisch plat dak. Met een vrijstaande plat dak veranda creëert u een beschutte plek in uw tuin.


Als carport - een veilige parkeerplaats - of als overkapping van een terras. Een plat - dak - veranda met glazen of aluminium wanden wordt een échte tuinkamer, voor heerlijke.

Moderne veranda met bergruimte. Een plat dak veranda kunt u tevens gebruiken als carport of zomerkeuken, eventueel met toevoeging van een afgesloten bergruimte. Zo ontstaat bijvoorbeeld een tuinhuis met eigen plat dak veranda of een veilige, droge parkeerplek voor uw auto met schuurtje voor de fietsen of de barbecue en het tuingereedschap. Aanbouw veranda met plat dak , op maat.


U heeft een heerlijke tuin, maar u bent nog op zoek naar de ideale plek, om de zomeravonden door te brengen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment, inspiratie veranda modellen, met een plat dak of een ander vorm van het dak. Een veranda zorgt voor een grote toegevoegde waarde van uw tuin.


De veranda heeft glazen schuifdeuren, aan de voor en rechterzijde. Aan deze veranda is ook een vlonder in Douglashout toegevoegd. Op het dak ligt EPDM rubberfolie dat afgewerkt is met een houten boeiplank (planken op elkaar) inclusief een sierlijke aluminium daktrim lijst. Er kan in het midden ook een glazen koepel geplaatst worden om meer licht binnen te krijgen.


Het platte dak geeft de houten veranda een moderne, strakke en tijdloze uitstraling. Doordat het platte dak uit één dakvlak bestaat is de constructie makkelijk. Daarnaast is een plat dak handig voor het gebruik van zonnepanelen.


Doordat wij de overkappingen in eigen beheer produceren zijn details altijd aan te passen. Wij bouwen alleen in duurzaam douglas, lariks, eiken en geïmpregneerd hout. Onderaanzicht balklaag veranda met plat dak.


Dicht maken plat dak Met onze dubbel lips profielen of lariks douglas mes en groef dakbeschot maakt u over de dwarsbalken een dak.

Deze inelkaar schuivende dakplanken geven uw overkapping een luxe uitstraling aan de onderkant van uw dak , dit is zo veel mooier dan OSB of trespa platen op uw dak. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?


Bekijk het bord Veranda dak van cedelenbos op Pinterest. Onder een veranda met plat dak , geheel gebouwd op basis van uw eigen ideeën en wensen, is het goed toeven. Bent u een genieter van het buitenleven? Dan is een veranda met plat dak echt iets voor u! Bekijk meer ideeën over Platte dak , Veranda en Buitenleven. Een moderne overkapping met een glazen pui en lamellen is een waardevolle toevoeging aan uw tuin en leven.


Dit model is uitgevoerd met blanke Douglas houten palen, zwarte Vuren planken, een glazen pui en kachel. Het voordeel hiervan is dat je al vroeg kunt genieten van het buitenleven. De mooiste tuinkamers of veranda ’s met plat dak. Voor meer informatie rondom platte daken of andere vragen over onze tuinkamers kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u nog wat meer inspiratie op wilt doen, hebben we nog een blog voor u klaarstaan over de mooiste tuinhuizen met plat dak.


Niet alleen bij tuinhuisjes kunt u uit verschillende daken kiezen maar ook bij veranda ’s is het mogelijk. Verdere aanpassingen kunnen dit gevoel versterken. In dit artikel vind je een overzicht van de mogelijkheden voor de dakbedekking van een plat dak , hun voor- en nadelen en de prijzen per m2. Dakbedekking plat dak kiezen.


Als je een nieuw plat dak plaatst of gewoon de bedekking van je plat dak wil vernieuwen, kan je kiezen uit verschillende materialen. Overkappingen met plat dak. Kies bij houthandel Gadero uit overkappingen met plat dak van lariks douglas hout of Geïmpregneerd naaldhout.


Wij tonen op deze pagina een brede collectie kant-en-klare luxe overkappingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.