vrijdag 14 juli 2017

Beschoeiing groningen

Alle vacatures in Groningen. Voor een particulier in Groningen realiseerde Van Dijk Tuinen Groningen nieuwe beschoeiing. Bekijk deze en andere projecten op onze website.


Wanneer je een tuin aan het water hebt wil je natuurlijk niet dat de oever langzaam afbrokkelt in het water. Kies daarom voor een beschoeiing van Sierbestrating Groningen. Deze beschoeiing kunnen wij desgewenst ook voor u plaatsen.

Kies uit planken en damwandprofielen. Esthetisch en functioneel. Het is de keurige zoom aan de waterzijde van uw tuin. En het beschermt de waterkant tegen afkalving. Want door golfslag, bijvoorbeeld veroorzaakt door plezierjachten, raakt de oever van een vaart sneller beschadigd.


Venema Waterwerken uit Hoogezand is gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiing. Beschoeiingshout en montagebedrijven voor beschoeiingen op een rij. Een beschoeiing is een grondkering die in slootkanten of oevers geplaatst wordt.

Vlonders zijn mooie zitgelegenheden in uw tuin of dicht bij het water. E r zijn verschillende soorten beschoeiing welke in verschillende materialen kunnen worden uitgevoerd. Hoveniersbedrijf Terpstra plaatst over het algemeen twee types beschoeiing.


Dit zijn de “paal-schot” en “damwand” beschoeiing. Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op.


We komen hier zo snel mogelijk. Voor particulieren geldt dat voor een beschoeiing tot maximaal meter hoogte in principe geen vergunning is vereist. Bij een walbeschoeiing dient u te meten vanaf de bodem van de sloot of vijver. In de provincie Groningen hebben wij deze hardhouten damwand beschoeiing geplaatst.


De oude beschoeiing was van geïmpregneerd hout gemaakt en dus na jaar was dit aan vervanging toe. We hebben de oude beschoeiing verwijderd en de nieuwe hardhouten beschoeiing geplaatst met behulp van de bestaande trekstangen. We plaatsen beschoeiingen , bouwen aanlegsteigers en leggen vlonders.


Voor al ons maatwerk gebruiken we klasse hardhout met het FSC-keurmerk. Geeft u de voorkeur aan kunststof? De waterkering langs het Drents Diep is instabiel en de beschoeiing is na vijftig jaar afgeschreven. De hoogte voldoet nog, maar de kleilaag op de waterkering moet vervangen worden.


Door het plaatsen van een damwand wordt voorkomen dat bevers en konijnen de beschoeiing ondergraven.

Dan bent u welkom de hulp in te schakelen van Kraanverhuur A. Ook voor het aanleggen van beschoeiing kunt u bij ons terecht. Onze professionals zorgen dat deze werkzaamheden tot in de puntjes worden verzorgt. Met gekwalificeerde vak mensen en goede service is Bossto Walbeschoeiingen zeer geschikt voor het plaatsen van uw gepersonaliseerde beschoeiing. Wanneer uw tuin aan het water grenst, is een beschoeiing essentieel.


Met een goede beschoeiing beschermt u uw tuin tegen de invloeden van het water. Voorkom grondverzakking aan waterkant door de beschoeiing van Online Tuinhout. Bij Online Tuinhout koopt u damwanden en palen voor een duurzame en hoogwaardige beschoeiing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.