woensdag 19 juli 2017

Schoonheidsspecialiste steenwijk

YOUR BEAUTY STEENWIJK Goede huidverzorging, gezonde voeding en een bijpassende leefstijl zorgen voor duurzame huidverbetering en een natuurlijke schoonheid. Hallo ik ben Jolanda Ebbelink, geboren en getogen te steenwijk. Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan in een Beauty salon. Ik heb diverse cursussen gedaan en workshops gevolgd.


Sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen salon aan huis. Certified Skin Professional Onze schoonheidsspecialistes zijn gecertificeerde Skin professionals. Bij ons bent u verzekerd van een professionele behandelingen. Schoonheidsspecialiste in Steenwijk.


Gezichtsbehandeling in Steenwijk. Wilt u ook uw huid eens goed verzorgen en uzelf verwennen met een persoonlijke gezichtsbehandeling? Bij schoonheidsspecialiste Marleen en Shea, kunt u rekenen op kwaliteit, kennis, kunde, hygiëne, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Studio Bellissima werkt al vele jaren met passie aan het oplossen van huidproblemen en het duurzaam verbeteren van de huid. Een mooie en gezonde huid laat je stralen.


Naast de beautybehandelingen kunt u gebruik maken van ons zwemba luxe whirlpool, sauna en stoombad. De schoonheidsspecialiste werkt meestal in een schoonheidssalon , ook wel beautysalon genoemd. Ze zijn er in veel soorten en vaak gecombineerd met een kapsalon, de pedicure of nagelstudio.


Om de schoonheidsspecialiste die u zoekt te vinden hebben wij alle. Een gediplomeerde schoonheidsspecialist is de aangewezen professional die ervoor zorgt dat je huid op jullie trouwdag in topconditie is. Bekijk hier een lijst met onze beste schoonheidsspecialisten in Steenwijk en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Steenwijkerland - Overijssel.


In Steenwijk vind u ons op de Willem Lodewijkhof Wij staan u graag te woord met al uw vragen. Via hier aangegeven contact mogelijkheden. Bianca in steenwijk , Pedicure praktijk aan huis op de begane grond in steenwijk gelegen in de wijk Eeserwold tussen Steenwijk en Eesveen met alle tijd en. Een grondige kennis van de huid en vakbekwaamheid zijn onontbeerlijk voor een gezonde en stralende huid.


Kennis van de werking én van de samenstelling van producten is noodzakelijk om het vak van schoonheidsspecialiste professioneel uit te voeren. Met passie en aandacht zult u bij mij geholpen worden. In nog geen minuten rijden bereikt u de Beautysalon.


Gelegen in een prachtige natuurrijke en rustgevende omgeving. Elke schoonheidsspecialiste en schoonheidssalon in Steenwijk vindt u nu hier in duidelijk overzicht! Bedrijfsinformatie zoals KvK nummer, BTW nummer tot adres. In de regio Steenwijk zijn wij gevestigd op Oostercluft 430. Hier kunt u ons opzoeken of u kunt ons bellen op opgegeven telefoon nummer.


We staan u graag te woord. Wij hopen ook U binnenkort te verwelkomen in onze pedicuresalon. In de loop der jaren heb ik veel specialisaties gedaan in mijn vakgebied. Aphro Celina Eyelash zorgt op natuurlijke wijze voor langere wimpers in slechts weken! De meest volledige site met ruim 66.


Uw vacature niet gevonden? Bekijk vacatures van schoonheidsspecialiste (met pedicure) steenwijk. Verder heb ik door de jaren heen de nodige cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Na bijna tien jaar gewerkt te hebben als schoonheidsspecialiste in loondienst heb ik ervoor gekozen om mijn droom te verwezenlijken door mijn eigen salon te.


Openingstijden Maandag 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.