dinsdag 18 juli 2017

Centaflex flexibele koppeling

Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Alle componenten zijn al volledig bewerkt en geschikt voor montage, waardoor de CENTAFLEX -M, AGM en AM eenvoudig te monteren zijn.


De koppeling is elektrisch isoleren en geeft daarom bescherming tegen elektrolyse. Door het ontwerp kan deze koppeling stuwkracht overbrengen. Het type M-1heeft een standaard flensaansluiting.

De toepassingen zijn eindeloos. De CENTAFLEX -A vormt de basis van het gehele CENTA elastische koppelingen programma. De CF-A koppeling wordt gekenmerkt door een hoge elasticiteit in axiale, radiale en angulaire richting. Dit garandeert een langere levensduur. Kort, lichtgewicht ontwerp.


Het grote rubbervolume geeft een rustige overbrenging van draaimoment en stuwdruk. Centaflex Koppelingen Centa koppeling Centaflex Koppelingen. Hoogwaardige, elastische koppeling die de trillingen tussen schroefas en de keerkoppeling opvangen.

Motordemper, elastische koppelingen , flexibele koppelingen , torsietrillingsberekening, torsie berekening, aandrijftechniek, hoog elastische koppeling , power. De ACV combineert de trilling- en geluiddempende eigenschappen van een flexibele koppeling met de bewegingsvrijheid en groot te overbruggen hoek van een homokinetische koppeling. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Gelijk aan de standaard M1centaflex alleen aangepast naar passend voor yanmar motoren. Centa biedt de perfecte innovatieve marine transmissie.


Geschikt voor schroefasdiameters: 20mm,25mm,30mm,35mm. Bij bestellling de schroefasdiameter vermelden bij commentaar,zodat wij de juiste klemnaaf kunnen toevoegen. Het flexibele rubberen element van de koppeling zorgt voor geruisloze en trillingsvrije koppeling zonder doorslag tussen motor en schroefas.


Type AM en AGM zijn op aanvraag leverbaar. De AM koppeling is een hoog elastische koppeling , speciaal voor jachten en kleine bedrijfsvaartuigen. Indien de AM koppeling voor een stuwdrukblok geplaatst wordt, dan moet het stuwdrukelement verwijderd worden.


Highly flexible couplings and drive shafts for use in marine, industrial, energy and rail applications. Based on a highly elastic rubber element subject only to compressive stress the CENTAFLEX -A is a high-performing design with high torsional elasticity. Nm De centaflex -agm koppeling , gecombineerd met stuwdruklager, biedt u het voordeel dat grote radiale verschillen moeiteloos opgevangen kunnen worden.


Flexibele koppeling , type centaflex -agm koppel: 0. Hierdoor ontstaan er bij de standaard torsiestijve koppelingen radiale reactiekrachten naar zowel de motor, de koppeling als de pomp. Een versnelde slijtage van alle betrokken delen (met bijbehorende kosten) is hiervan het gevolg. Centa heeft om deze reden de nieuwe torsiestijve, maar radiaal flexibele koppeling centaflex -ke ontworpen.

Nm voor beroepsvaart 2Nm voor pleziervaart. Bel voor de juiste voorraad. Na jaren van ontwikkeling zijn de eerste CENTAFLEX -CO. Als afgeleide van de CENTAFLEX -D is deze koppeling geschikt voor as-as verbindingen.


Via Koster Rotterdam niet meer leverbaar, helaas. De flexibele koppeling van onze Farymann Lmet 25mm schroefas heeft het begeven. Koster heeft mij de Bullflex van Vetus geadviseer maar deze diende nog wel op diverse punten bewerkt te worden in een draaibank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.