woensdag 19 juli 2017

Vlooien bestrijden in huis

Vóór 21:uur, Morgen in Huis! Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Groot aanbod middelen tegen vlooien teken! Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op.


Gratis en vrijblijvende offerte.

Heeft u last van vlooien in huis ? Vlooien bestrijden – Tips en advies. Dan zijn er een aantal dingen die u moet weten of effectief van de vlooienplaag af te komen. Regelmatig stofzuigen is slim om vlooien te voorkomen.


Mochten de vlooien toch het huis overnemen, dan is het belangrijk om te stofzuigen op plekken waar je moeilijk bij kunt komen, zoals onder kasten en tafels. Hoe komen vlooien in huis ? Het is niet alleen je huisdier dat behandeld moet worden tegen vlooien , ook je huis zal behandeld moeten worden. Ook de slaapplek van je huisdier en nog veel meer plekken in je huis zullen goed behandeld moeten worden.

Beestjes Kwijt weet alles over het ontstaan, de bestrijding en de kosten. Doordat een vlo tientallen eitjes per dag kan leggen, ontstaat er al snel een vlooienplaag in je huis. Hoe herken je vlooien in je huis ? Ze zuigen zich vol met bloed en laten zich vervolgens weer vallen.


Hoewel de beten niet pijnlijk zijn, kunnen zij leiden tot jeuk en huiduitslag. Uw huisdier kan een allergie voor vlooien speeksel ontwikkelen. Zo kan je ze doeltreffend bestrijden ? Wie dit jaar te kampen heeft met vlooien weet dat de beestjes hardnekkiger zijn dan vroeger. Een gewone behandeling of vlooienband doet zijn werk niet meer en het probleem wordt alsmaar erger.


Toch is er geen reden om te wanhopen. U moet de vlooien op het dier bestrijden , de vlooien in huis en de eitjes en larven in huis. Zodra vlooien worden geconstateer moet alle honden en katten in huis worden behandeld met een bestrijdingsmiddel. Vraag hierover raad aan de dierenarts. Was het kussen of deken van uw huisdier.


Geregeld stofzuigen en een aantal in de stofzuigerzak doen helpt echt. Niet altijd heeft dit een effectieve werking. Dit heeft meerdere redenen, vlooien worden namelijk op den duur resistent tegen deze bestrijdingsmiddelen.

Ook weten de meesten niet hoe ze deze bestrijdingsmiddelen moeten toepassen om de gehele vlooienplaag te bestrijden. Desondanks is deze manier wel bijzonder effectief om vlooien te bestrijden. Een laatste manier om vlooien te bestrijden is met behulp van vlooienpoeder. Dit poeder werkt een week en kan ervoor zorgen dat de vlooien die aanwezig zijn het loodje leggen. Zitten er vlooien op jouw huisdier?


Ze bijten katten, honden en als het even tegenzit word jij ook gebeten. Stop de jeuk en start met professionele vlooienbestrijding! De meest voorkomende oorzaak van vlooien in huis is ons huisdier. Ook springen ze op katten en honden die los buiten lopen. Je komt terug van een heerlijke zomervakantie.


Je huisdieren staan te springen om je weer te zien al zijn ze goed verzorgd door je buren. Maar echt schoongemaakt in je huis is er niet. Bij de bestrijding van vlooienplagen is het dus van belang om vooral de levenscyclus van de vlo te doorbreken, en niet alleen de vlooien op het dier te bestrijden.


Stofzuigen, uitkloppen en kammen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.