maandag 24 december 2018

Aluminium hottub

Kies uit producten vanaf € 1500. Haal vandaag nog een Hottub in huis. Duurzaam, trendy en praktisch zijn onze gepatenteerde aluminium hot tubs. Met de warme sfeer van hout en een unieke opening van de kachel aan de buitenkant creëert u uw eigen wellness.


Heel bewust hebben we dichte banken in de hot tub omdat dit 4ltr. Bent u ook op zoek naar een kwaliteits houtgestookte aluminium hottub ?

Wij van AluTubs willen u de beste hottub op de markt aanbieden. An indestructible marine-grade aluminum drum creates the foundation for a leak-proof hot tub that will stand the test of time. Exterior cladding made from Western Red Cedar creates a rustic, timeless aesthetic and holds an additional layer of insulation for powerful heat retention in any climate.


Bent u op zoek naar een hottub kachel voor uw hottub ? Wij verkopen verschillende soorten hottub kachels. Dan bent u hier op het juiste adres! Wij bieden interne aluminium hottub kachels en externe aluminium hottub kachels.


De interne hot tub kachels zijn geschikt voor de kleine gezins hottubs.

Op zoek naar een aluminium hottub ? Bekijk ons assortiment aluminium hottubs en vergelijk de modellen. Eigen toonzaal met deskundig advies. De aluminium Kirami Macu hottub kachel wordt extra beschermd door een magnesium anode.


Deze magnesium staaf offert zich op tov het aluminium. Door deze anode elk jaar te vervangen, blijft de aluminium hottub kachel veel langer meegaan dan andere hottub kachels. Aluminium hot tubs: hot tub van aluminium , de hottubs zijn uniek, duurzaam, gestookt op hout met de praktische opening van de kachel aan de buitenkant zodat het vuur echt te zien is voor een gezellige, ontspannen sfeer. Heerlijk ontspannen in een sfeervol, duurzame en trendy hot tube, in alle seizoenen!


De Kirami hottubkachels variëren van 36kw netto tot zelfs 60kw netto-rendement bij onze Cozy Tube. Zo is de hottub maat M 170cm met Tube 60kw buitenkachel de snelst opwarmende houtgestookte hottub ter wereld. Om het optimale netto rendement uit de hot tub kachel te halen is dun gekloofd haardhout zeer belangrijk. Zo kunnen wij jouw hottub ook direct afleveren bij je vakantiehuis in het buitenland. Anode voor Kirami buitenkachel.


Zelf hottub maken is helemaal niet zo moeilijk. Met een oud wijnvat, grote specikuip, rvs of houten planken kan je natuurlijk zelf een hottub maken. Maar als het bad zelf klaar is, is er natuurlijk nog veel meer nodig voor het zelf hottub maken. Gebruikt u de een Hot Tub elke week met regelmaat, dan adviseren wij u een goede zandfilter met UV aan te sluiten op uw Hot Tub.


De filter haalt de stoffen en vetten uit het water, de UV lamp werkt preventief tegen algen en bacterien zodat het water niet slijmerig en groen wordt.

Wat is beter een aluminium of RVS kachel ? Hier voeden de algen zich mee, waarna de algen het Hot Tub water gaan overheersen. Ook het weer is zeker van invloed op de kwaliteit van het water. Het beste is het water te controleren, na gebruik van de hottub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.