woensdag 26 december 2018

Tuinberging met overkapping

Bekijk ons aanbod en vraag direct een offerte aan! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Naast de bijzondere functionaliteit van onze tuinbergingen biedt ons tuinhuis met overkapping ook nog een luxe en sfeervolle plek om te relaxen.


Zo geniet u nog langer van het comfortabele buitenleven. Tuinberging met overkapping , Herentals Wilt u meer mogelijkheden zien? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en we bespreken persoonlijk uw wensen en verlangens. Montage van uw tuinberging of tuinkast. Onze tuinkasten en tuinbergingen zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in hardhout en geïmpregneerd grenenhout met een zinken dak of met dakleer.


Indien u meer informatie wenst over een tuinkast of tuinberging kunt u een product aanklikken voor alle details. Om spraakverwarring te voorkomen: wij spreken zelf eigenlijk altijd van een tuinberging als het over tuinhuisjes, blokhutten, tuinschuurtjes, tuinkasten of bijvoorbeeld een fietsenschuurtje gaat. Het is maar net waarvoor u de berging wilt gebruiken.


Tuinberging met overkapping

De mooiste chalets en blokhutten met veranda vind u ook in ons assortiment. Deze stevige blokhutten met overkapping zijn uitgevoerd met een complete houten veranda waar u altijd op kunt genieten. Zoekt u een blokhut als vakantiewoning, dan zijn de blokhutten met veranda een echte aanrader. Alle blokhutten worden compleet geleverd.


Wilt u een houten tuinhuis met puntdak en overkapping achter in uw tuin? Ontdek het gemak van een gesloten berging en geniet van het buitenleven onder uw overkapping. Tuinhuis met punt dak en overkapping.


Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vurenhout, Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas. Ons assortiment biedt u een ruime keuze in moderne tuinhuisjes met plat dak met of zonder luifel of overkapping. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd.


De wanden worden gemaakt in het. Een tuinhuis met overkapping combineert het praktische met het aangename. Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.


Tuinberging met overkapping

Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Blokhut of tuinhuisje met overkapping Zoekt u een houten schuur met veranda of overkapping ? Ook daarvan vindt u er meerdere in ons assortiment.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Hermes moderne tuinhuizen met overkapping zijn volledig op maat samen te stellen. Net als de tuinberging kan ook hier het dak met of zonder overstek uitgevoerd worden. Hermes tuinhuizen met overkapping worden gemaakt met onze eigen EPS sandwichpanelen die ervoor zorgen dat uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Dankzij de overkapping heb je niet enkel schaduw, maar ook bescherming tegen vallende blaadjes, een plotse regenbui en dergelijke meer.


Tuinberging met overkapping

Met dit type berging kunt u de afvalcontainers netjes wegwerken buiten het zicht. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om verschillende bergingdoeleinden te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een berging met kas, een carport met containerombouw of een extra luifel voor houtopslag. Als je relaxed op je terras zit, wil je niet verbranden. En als je buiten wilt zijn terwijl het regent, is een overkapping ook handig.


Meestal zit dit type overkapping aan je achtergevel vast, en staat hij aan de tuinkant op palen. Zo heeft u het gemak van een gesloten berging en geniet u van het buitenleven onder uw overkapping. Naast de traditionele tuinhuizen koopt u via onze webshop ook gemakkelijk uw carport of prieel. Met een prieel of overkapping creëert u meer overdekte ruimte in de tuin, om zo heerlijk te kunnen ontspannen en te genieten van het buitenleven.


Om uw auto droog weg te zetten, kunt u tevens de keuze maken om een carport aan te schaffen. De mogelijkheden met overkappingen en bergingen zijn groot. Onder je carport staat je auto altijd droog. Met een containerombouw werk je je containers of vuilbakken mooi weg. In een opbergkast of tuinhuisje berg je alle tuinspullen overzichtelijk op.


Een variant van het tuinhuisje is de blokhut, waar je zelf ook in kan verblijven. Wat dacht u van extra opbergruimte, stalling van fietsen, het creëren van een gezellige zithoek of zelfs als logeerruimte? Of u nu kiest voor een blokhut met overkapping , luifel, veranda, plat dak, lessenaarsdak of kapschuur, er is volop keuze bij Tuindomein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.