maandag 17 december 2018

Ter laak orchideeën

Dit doen wij op innovatieve en duurzame wijze. Een echt familiebedrijf dus! We gebruiken cookies om het aantal klanten op onze webshop te meten. Wil je meer informatie over onze cookies klik hier. Een bezoek aan de orchideeënwinkel Home of Orchids is een beleving op zich.


Onder het genot van een kopje koffie kun je hier genoeg inspiratie opdoen.

Een indrukwekkend gezicht, die overweldigende zee van orchideeën. This feature is not available right now. Ook voor dit project werd de expertise van Certhon ingeschakeld.


Midden in de kwekerij bevindt zich onze orchideeënwinkel. Hier kun jij als consument een mooie Phalaenopsis, bloeiend boeket of compleet arrangement uitzoeken. Uiteraard kraakvers vanuit de kas!


Ze willen je tenslotte de topkwaliteit van de duurzaam gekweekte orchideeën laten ervaren. Wateringen vindt u op Openingstijden.

De meest volledige site met ruim 66. Welkom bij transportbedrijf ter Laak B. Transportbedrijf ter Laak BV is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van transport en logistiek. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Reviews Voor de tweede maal orchideeën besteld en net als voorgaande keer werden de orchideeën super goed.


Er zitten altijd planten tussen met een schoonheidsfoutje. Deze innovatieve kas vangt energie op uit zonlicht en slaat deze op. De energie wordt uiteindelijk hergebruikt in ons totale verwarmingssysteem. Ter Laak Webshop - Rated 4. Een buitenkans om het snel groeiende bedrijf een ‘gezicht’ te geven. De opgave was om het kantoor en de gevel van het kassencomplex aan de Wippolderlaan vorm te geven.


We hebben het plan bedacht om, als brug tussen de oude kassen en de nieuwe, het kersverse inspiratiecentrum op een centraal punt te vestigen. Elektrische kranen, wijderzetrobots, oppotmachines en ontstapelaars. De basis die nodig is voor mijn werk, heb ik opgedaan in de cursus Elektrisch schakelen.


Onder andere de cymbidium, de phalaenopsis, het venusschoentje en zeldzame orchideeën vind je in grote getale terug in onze orchideeënkwekerij die bij elkaar zo’n 3. De orchideeën in de kwekerij laten zich van december tot en met mei van hun mooiste kant zien. Voor liefhebbers bestaat de gelegenheid de kwekerij op aanvraag te bezoeken op zaterdagmorgen.

Elke laatste zaterdag van de maand is er open dag op de kwekerij van 08. Tijdens deze open dagen zijn er orchideeenkenners die vragen betreft orchideeen kunnen beantwoorden, ook is er gelegenheid voor verkoop (Betaling via PIN is mogelijk). De Orchideeën Hoeve is al meer dan jaar thuis in (de verzorging van) orchideeën. Daardoor weten veel orchideeënliefhebbers ons te vinden als het om de verzorging van orchideeën gaat en daar zijn wij erg blij mee!


Wij hebben de meest gestelde vragen over orchideeënverzorging op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.