maandag 17 december 2018

Tuin aanpakken

Van tuinhout tot sierbestrating! Goedkoop je tuin aanleggen of opknappen. Pak nú je tuin aan met de beste producten voor je tuin van GAMMA.


We hebben de afgelopen jaren steeds onze tuin iets mooier en beter gemaakt, maar waar we ontzettend veel last van hebben is konijnen. Om sommige planten en struiken staan reeds hekken of gaas.

Maar eigenlijk zou dat om de hele tuin geplaatst moeten worden. En dat is dan ook de klus die we samen willen klaren tijdens NLdoet. En hier bedoel ik niet mee dat de tuin er niet is, maar alleen dat het prachtige er niet is. Kortom, tijd om aan de slag te gaan!


Uiteindelijk heb ik het werk gegund aan de persoon waar ik de beste prijs had en het meeste vertrouwen (oh andersom was het). Mijn postzegel tuintje van 16m² moest split afgegraven worden, wat opgehoog oude bestrating beter gelegd en nieuwe tegels er in. Definitie tuin Een tuin is een stuk gron meestal bij een huis.

Begrenst door hek, weg of sloot. Achter elke tuin , van voor tot achter of een gedeelte ervan zit een idee en sowieso een keuze. Een idee van hoe de eigenaar van de grond de tuin wil gebruiken. Dat kan een ontwerp zijn, maar het stuk grond braak laten liggen om te verruigen is ook.


Wilt u in alle rust genieten in uw tuin zonder dat de hele buurt bij u naar binnen kijkt? Een schutting of hekwerk kan dan bij het aanleggen van uw tuin niet ontbreken. Een houten schutting is hierbij de voordeligste optie.


Kiest u voor sierhekwerk, een elegante metalen afrastering van de tuin , dan stijgt de prijs. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk. Maak allereerst een wensenlijst. Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin ? Kijk daarna wat er technisch nodig is om dit te realiseren.


We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. De tuin aanpakken : hier moet je aan denken!

Dan ontdek je al gauw dat er veel bij komt kijken. Een tuin opknappen is iets meer werk dan een middag bikkelen. Zorg dat je goed voorbereid begint aan de tuinrenovatie. Zeker wanneer er veel groen in de tuin staat dan vraagt dit ook om meer onderhoud.


Lees deze tips die helpen bij het aanpakken van de tuin ! Het is extra ontspannen in een tuin die past bij jouw stijl en wensen. Lekker lezen in een lounge ligbed voor in de tuin , gezellig borrelen met vrienden aan een stoere bartafel voor buiten, of samen koken met jouw buitenkeuken of houtoven. Wellicht kun je dit al, of moet je eerst je tuin aanpakken ? Inspiratie nodig om je tuin aan te pakken?


Lees onze samenvatting van de tuintrends van dit jaar, gericht op de beste en. De kerstvakantie is het ideale moment om eens goed na te denken over eventuele veranderingen aan je tuin. Hou rekening met waar de zon op welk moment staat en waar er op welk moment schaduw in je tuin is.


Nieuwe tegels moeten over circa 30maangebracht worden, op basis van een tekening die wij leveren. Aan de linkerkant van de tuin komt dus een border met grint. Allereerst moet je jezelf helemaal vrij laten om ongestoord ideeën te genereren voor je tuin en die op te schrijven. Niet ieder idee hoeft een goeie te zijn maar dat maakt op dit punt nog even helemaal niks uit.


Heb je dat mooi overzichtelijk? Deze professional weet exact hoe hij deze hoogteverschillen moet aanpakken. Tijd om enkele inspirerende tuinen met niveauverschillen te bekijken. Je zal merken dat er allerlei mogelijkheden zijn.


Een erg leuke manier om niveauverschillen in een tuin aan te pakken is via terassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.