dinsdag 11 december 2018

Zwembad de hoevert

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Inmiddels is De Hoevert flink opgeknapt en heeft het imago van een eigentijds, mooi, gezellig, kind- en gezinsvriendelijk zwembad. Het bad heeft een ruime entree met direct zicht vanuit de horeca-hoek op het water. De zwemzaal is gezellig, heeft met de hand aangebrachte wandschilderingen - welk zwembad kan dat zeggen - en de kleuren zijn warm.


Met onze App heeft u letterlijk, alle informatie in de hand. Download de app via onderstaande links Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. In onze openingstijden kunt u precies zien op welke momenten van de dag er banen gezwommen kan worden.


Zeer geschikte tijden zijn het dinsdag – en vrijdag ochtendzwemmen, het lunchzwemmen op maandag en donderdag en het speciale banenzwemuur op woensdagmorgen , woensdagavond , vrijdagmorgen en vrijdagavond. Zeemeerminzwemmen in zwembad de Hoevert.

De introductiecursus is er voor diegenen die willen gaan zeemeerminzwemmen. In deze les word je de techniek van het zwemmen met een zeemeerminstaart uitgelegd en krijg je een aantal tips en trucs aangeleerd. De eisen om daar aan deel te nemen aan een introductie les blijft. Je kunt hier je lesscores bekijken die tijdens het leszwemmen zijn behaald. Ook kun je je inschrijven op wachtlijsten voor leszwemmen, abonnementen aankopen en verlengen en losse toegangskaarten aanschaffen.


De openingstijden van De Hoevert Kerkstraat in Didam vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van De Hoevert - op Openingstijden. Met het Leerling Volgsyste em volgt u de verrichtingen van uw kind tijdens de zwemles. Klik hier voor de lesscores van uw kind.


Controleer of alle gegevens, zoals bijvoorbeeld e-mail zijn ingevuld. Let op: het Leerling Volgsysteem gebruiken wij niet bij het schoolzwemmen. Leren zwemmen is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Daarom biedt zwembad De Hoevert op maandag een speciale zwemles aan voor kinderen die in een grote groep de aandacht wat verliezen.


Zwemmen is altijd al bijzonder geweest. Genieten van en vertrouwd worden met water is een belevenis op zich. Haal vandaag nog een zwembad in huis. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Op zoek naar zwembad didam? Telefoonnummer, adres en meer! Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!

Sportfondsenbad “ De Hoevert ” is hét zwembad van Didam, gemeente Montferland. Het ligt in het centrum van het dorp en is omringd door woonwijken. De ruime parkeerplaats nodigt vriendelijk uit tot een bezoek. Het wedstrijdbad heeft vijf banen, zeer geschikt om lekker door te zwemmen.


Reviews het was gezellig en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam kom graag weer. De Hoevert is een zwembad in het centrum van Didam. Op de ruime parkeerplaats kunt u gemakkelijk uw auto parkeren wanneer u een bezoek brengt aan het zwembad.


Zwembad De Hoevert Didam in Didam. Het zwembad heeft baden, namelijk een wedstrijdba een peuterbad en een instructiebad. Naar details pagina Toon op kaart. DIDAM - Het is opnieuw een onzekere tijd voor zwembad De Hoevert in Didam.


Daarmee is sluiting van het bad onvermijdelijk. Om de opening van het zwembad te kunnen blijven betalen zijn wij daarom met voorstellen gekomen. Ze kwamen zelf met twee wijzigingen op het voorstel van het college en, als ik de krant mag geloven, blijft het zwembad nu gewoon open. In deze krant vindt u alle noodzakelijke informatie over openingstijden, activiteiten en zwemlessen.


We proberen u een overzichtelijke en goed leesbare krant te presenteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.