zondag 16 december 2018

Steigerhout tafel en bank

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Kwaliteit uit eigen Fabriek.


Betaalbare steigerhouten banken!

Verschillende betaalmethodes. Vind dat bijzondere gevoel. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het betreft een bouwpakket welke u heel gemakkelijk zelf in elkaar zet. U hebt zo een halve picknicktafel of een heerlijke bank naar wens.

De poten zijn gemaakt van hard kunstof en u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Tip: zet zulke tafels tegen elkaar en u hebt een gezins picknicktafel! Een combinatie van een tafel en twee bankjes samen in je eigen “box “. Het steigerhouten bankje met stevige dichte poten (optioneel) maakt het helemaal af. Ideaal om te combineren met stoelen en krukjes. We leveren deze steigerhouten tafel meestal als eettafel voor binnen.


Maar ook als terrastafel is onze Bob zeer geschikt. Laat ons de tafel dan wel even een afwerking geven voor de langste levensduur. Tafels worden altijd dubbel geschuurd en dus splintervrij. Voor iedereen een voordeel.


Steigerhouten Tafels Eettafels. Bank van oud steigerhout met gesloten zijkanten Model Karwei. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Omschrijving Een handig bankje dat zowel binnen als buitenshuis geschikt is.


Het bankje heeft gesloten zijkanten en beschikt niet over een leuning. Gemakkelijk om onder een tafel te schuiven. Vandaar dat u zich de komende jaren zeker niet druk hoeft te maken over uw steigerhouten eettafel.

Wij maken steigerhouten eettafels binnen een kort tijdbestek en een goede kwaliteit. Ook maken wij de steigerhouten tafels naar de maten die u bij ons doorgeeft. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Bekijk uw resultaten steigerhout tafels bij Finecomb.


Je kunt je steigerhouten tafel op aanvraag door ons laten beitsen en lakken. Door het hout te laten lakken worden de nerven van het hout extra geaccentueerd. De stevige stalen tafelpoten worden standaard behandeld met een matte transparante lak om roestvorming tegen te gaan. De bladen zijn van steigerhout en wordt uiteraard standaard geschuurd geleverd (onbehandeld).


Een bank , loungebank, loungeset of hoekbank van steigerhout om heerlijk te relaxen? Bekijk hier de unieke steigerhouten banken van Dutchwood! Van een steigerhouten bank met of zonder rugleuning, tot een lounge of hoekbank.


Alle steigerhouten banken zijn in iedere maat leverbaar. Staat je gewenste afmeting of afwerking er niet bij? Alle tafels van steigerhout worden geleverd als doe het zelf bouwpakket. Een pakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout (wat is steigerhout ), soms ook geschaafd vuren voor kruispoottafelframes, en industriële tafels. Je vindt hier op deze pagina onder meer bouwtekeningen voor het maken van een steigerhouten tuintafel, steigerhouten be steigerhouten bank met steigerbuizen, een steigerhouten tafel , loungebank van steigerhout , een steigerhouten bar en kinderbed van steigerhout.


Woodville onderscheidt zich door het gebruik van duurzaam eikenhout en steigerhout , op maat gemaakte tafels en het hergebruiken van hout om meer meubels van te maken. Wij bieden gratis levering en retournering van de tafels daarnaast kan er ook gekozen worden om de tafel ter plekke te laten monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.