donderdag 6 december 2018

Betonnen elementen

Koop direct bij de fabrikant. Keerwanden snel uit voorraad geleverd. Welkom bij de Element ICT winkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Betonnen elementen voor particulieren en het bedrijfsleven.


In onze webshop treft u betaalbare prefab betonnen elementen van de beste kwaliteit. L elementen zijn zoals de naam reeds laat vermoeden sierblokken van beton die zijn gegoten in een L-vorm. Dit zorgt er voor dat L elementen bestaan uit enerzijds een lange en anderzijds een korte zijde. Deze bijzondere vormgeving zorgt er voor dat het perfect mogelijk wordt om met deze betonelementen een stevige ophoging te realiseren.


U elementen , prima betonelementen om zelf je tuinmeubelen te maken. Door gebruik te maken van deze elementen is het onder meer mogelijk om zelf je eigen tuintafel van beton te realiseren. U- elementen van prefab beton.


U vindt de verschillende betonnen elementen van hoogwaardige prefab beton voor allerlei verschillende toepassingen. Sorteer op: € 7per stuk. Omdat de volumineuze elementen veel beton vereisen, is hen op zoek gegaan naar elementen die als het ware in elkaar haken.


Een van de eerste slanke elementen die op de markt kwam is de Tetrapo uitgevonden door Sogreah in Frankrijk. L- elementen zijn heel veelzijdige betonnen elementen waarmee je een tuin meer karakter en vorm kunt geven. Dit is meteen een eerste goede reden om zelf je betonnen tuinmeubelen te realiseren door middel van een U element.


Betonnen elementen

Een neutraal karakter, geschikt voor in elke tuin. Dat een U element gemaakt is van beton betekent uiteraard dat ze over een neutrale uitstraling beschikken. De oplossing hiervoor is een echte buitenkeuken! Vaak wordt er gedacht dat een buitenkeuken maken lastig en duur is.


Maar, het tegendeel is waar. Vooral de betonnen buitenkeuken kun je vrij gemakkelijk en snel opzetten. In onze catalogus kan u een volledig overzicht terugvinden van al onze elementen in alle formaten en dit voor diverse toepassingen. Rijk geïllustreerd met projectafbeeldingen.


Heeft u vragen omtrent één van onze producten of uw project? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend. De Betonelementen en Prefab betonelementen van Concrete International bieden een efficiënte oplossing voor gevels, binnenwanden en brandwanden.


Onze betonnen l-stenen elementen hebben een zeer lange levensduur en gaan niet verweren of rotten. Bestel uw elementen vandaag nog en creëer de tuin van uw dromen. Een betonnen l-stenen element kan tegen een stootje en zorgt voor een robuust en stoere uitstraling. Dit natuurvriendelijke betonproduct is dus uitermate geschikt voor uw tuin.


Betonnen elementen

De keerwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden toegepast, grondkering silo of erfafscheiding zijn enkele toepassingen van de L keerwanden. Ideaal voor bijvoorbeeld het afbakenen van een parkeerplaats, de bescherming van uw tuinperkjes of als afbakening met uw buren. De betonnen elementen zijn zo sterk en zwaar, dat u in een handomdraai een veilige afbakening maakt. Je kunt deze betonblokken voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt spelen met verhogingen, afbakenen van de tuin en er bijvoorbeeld een tafel en stoelen mee creëren.


Wees vooral creatief met deze vorm van sierbestrating. Vanuit Mombarg Beton leveren we aan veel verschillende klanten prefab betonnen kelders en prefab betonnen bouwelementen. Dit is een duurzame oplossing, en prijstechnisch vaak ook nog voordeliger. Als u bijvoorbeeld een tuin aan de slootrand heeft, kan er middels toepassing van betonnen keerwanden als kadewan uw tuin vaak al een meter of meer verlengd worden. Ook langs kades zijn betonnen keerwanden de perfecte oplossing, lees meer over keerwanden als kadewand.


Betonnen elementen

Er worden hoogtes mee opgevangen, ze dienen als zitjes, als opslag voor haardhout en zelfs als keuken. Laat je inspireren door onze sfeerbeelden en bedenk hoe u ons element in uw tuin kunt verwerken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.