dinsdag 18 december 2018

Beton gevelsteen

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Een extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen. Onderscheidend qua kleur, formaat en textuur. Door de a-typische afmetingen is het mogelijk om een bijzonder horizontaal lijnenspel voor de gevel te creëren. De voordelen van beton , gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen.


Slimmer bouwen met betonnen gevelstenen en steenstrips Betonnen gevelstenen zijn kleurrijk.

De unieke toplaag van natuurlijke mineralen geeft de betonsteen een exclusief uiterlijk. Beton leent zich daarnaast uitstekend voor het maken van lange, slanke stenen. Perfect voor moderne en architectonische gevels. Volledig vlakke gevelstenen van gewapend beton en meter lang.


Dat is het nieuwe product waarmee Van den Hende Beton voorgoed een einde wil maken aan het risico op gescheurde muren. Zaakvoerder Dirk Van den Hende vertelt hoe het allemaal begon. Bij de persoonlijke vraag van een Gentse architect, zo blijkt. Deze BIA gevelstenen zijn te gebruiken als buitenmuur stenen voor o.

Alle specificaties, accessoires en gerelateerde artikelen vind je verder hieronder. BIA Gevelsteen maasformaat beton antraciet structuur - BIA Beton. Wij hebben ook getwijfeld om zo een gevelsteen te kiezen, we vonden ze ook prachtig. We zijn toen bij bouwhandelaar geweest en die vertelde ons dat het mooi was maar ook veel duurder dan gewone gevelsteen. BIA Beton is op zoek naar een Productie Medewerker en een Allround Monteur.


Meer informatie VACATURES BIA Geeft inhoud aan vormen kleur. BIA) is een toon-aangevende producent van stenen en blokken. Een onderneming met beide benen op de gron zakelijk, no-nonsense, maar met aandacht voor de wensen die leven in de markt. Maar niet elke baksteen wordt hetzelfde gemaakt of ziet er hetzelfde uit. BIA Beton heeft een ruim aanbod van gevelstenen , lijmblokken en metselblokken.


Zeer hoge kwaliteit Lage Prijzen Grote Voorraad Garantie Veilig Kopen. Het polijsten van het beton sluit de poriën, waardoor vervuiling niet diep in het beton doordringt. Het gladde oppervlak heeft dezelfde structuur als glas en kan dus op die manier onderhouden worden: poetsen met een spons en aftrekker. Ontvang hier gratis een prijs op maat voor jouw gevel uit architectonisch beton. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Het karakter en de uitstraling van een afgewerkte woning wordt grotendeels bepaald door de gekozen gevelsteen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De kleur, structuur en afmetingen van een gevelsteen bepalen mee het totale uitzicht van de gevelvlakken.

In onze toonzaal kan u het meest uitgebreide gamma aan gevelstenen bekijke. Scheys Beton is – en blijft – een familiebedrijf dat zich focust op service en kwaliteit. Het is meteen uw garantie op een snelle, efficiënte én flexibele dienstverlening.


Aarzel niet ons toonpark te bezoeken waar u al onze materialen kan bekijken en wij u met professioneel advies verder helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.