donderdag 20 december 2018

Stelcon hijssleutels

Indien u de hijssleutels voor éénmalig gebruik wil ontlenen, betalen wij de aankoopprijs na teruggave in goede staat terug. Alle hijssleutels zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing en keuringsverslag. Stelcon hijssleutels per stel. De hoekrand is door het verankeringssysteem verbonden met de plaat.


Hoogwaardige hijssleutels. Vult u hieronder alstublieft uw voorkeuren in en voeg daarna het product toe aan uw winkelwagen. Wanneer u al klant bent bij Lemerij Verhuur, kun u zich hieronder inloggen. Uw gegevens zullen dan zoveel mogelijk voor u worden ingevuld.


Kiwa-Reglement voor Certificatie. Indien gewenst is een constructief gewapende plaat mogelijk. De randen van de plaat zijn voorzien van een vellingkant.


Andere hijsmiddelen en hijssystemen worden niet geadviseerd. Zorg dat hijsmiddelen altijd uitgevoerd zijn met afgeronde hoeken. De set bestaat uit een topschalm, verbindingsschalmen, hijsketting, verbindingsschalmen, sluitingen en de betonhijssleutels.


Plaats de hijssleutels door de hijsbuizen van de last. Draai de hijssleutels een kwartslag. Zorg dat de hijssleutels met kunnen draaien tijdens het tillen. Borg de hijssleutels met behulp van een stang door de ogen van de haken of met behulp van een evenaar. Bevestig aansluitmiddelen en hijsinrichting aan de hijssleutel.


De GSA-platen worden met een vacuüm hijssysteem of d. De hijssleutel wordt verzinkt en compleet met geborgde D-sluiting, gebruikersinstructie en certificaten geleverd. Hijssleutels voor pasplaten. Speciaal voor kanaalplaatvloeren. Voor het hijsen en transporteren van betonnen stelconbetonplaten. De haken en sleutels worden met een geldig testcertificaat geleverd.


Bij opsluitbalken kan gebruik gemaakt worden van hijsstroppen. Door de jaren heen is het aanbod betonplaten toegenomen. Dit nieuwe aanbod bestaat uit zogenaamde industrieplaten. Voor een lange levensduur van de platen is een stevig en fijn geprofileerd zandbed van groot belang.


Bezem voor het vullen van de voegen met zand – Piketten en metseldraad voor het. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen om je internetgedrag te volgen en je relevante advertenties te tonen. Naast het plaatsen met een zuignap kan er ook met speciale haken en kettingen, gewerkt worden. Met stelconplaathaken is het mogelijk om stelcon betonplaten te hijsen of transporteren.


KWINT biedt twee soorten aan: haken of sleutels. Betonplaten van hoge kwaliteit kopen? Binnen werkdag uw offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.