maandag 31 december 2018

Naschoolse opvang amstelveen

Telefoonnummer, reviews en meer! Bezoeken uitsluitend op afspraak. Vanuit het centrum van Amstelveen : Vertrek in zuidelijke richting naar de Zonnestein. Sla nu linksaf naar de Beneluxbaan (S109) en vervolg uw weg naar de Buitenveldertselaan.


Ga rechtsaf naar de Arent Janszoon Ernststraat.

U vindt het naschoolse opvang aan uw rechterzijde. Op zoek naar naschoolse opvang in Amstelveen ? Naschoolse kinderopvang nu vinden! Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Op de BSO worden kinderen van tot jaar opgevangen die naar de basisschool gaan. Kinderen leren de hele dag door en dan is het prettig dat kinderen na schooltijd opgevangen kunnen worden in een ontspannen en ongedwongen omgeving.


Op onze kinderdagverblijven verzorgen we opvang voor kinderen uit Amstelveen , waaronder buitenschoolse opvang en flexibele opvang. De opvangtijden zijn afgestemd op de schooltijden, vakanties, en studie dagen zoals in het jaaroverzicht van de Vrije School Parcival is aangegeven.

De BSO is gehuisvest in het schoolgebouw. BOON heeft haar eigen muzieklerares in huis, afgestudeerd aan het conservatorium in Tel Aviv op gitaar en piano. Ook individuele muziekles op keyboard en gitaar is mogelijk voor kinderen die geen opvang bij BOON genieten. KinderRijk biedt kinderopvang voor 0-jaar op het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en bij de peuteropvang.


Plezier maken staat hierbij voorop! Opvang Anders biedt kwalitatief hoogwaardige en tegelijkertijd kleinschalige kinderopvang op locaties in Amstelveen en Amsterdam (Noord). We verzorgen hele dagopvang voor kinderen van tot jaar in de gezellige woonwijk Elsrijk en in het gebouw van vrijeschool Parcival. Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt.


Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen met locaties in Amstelveen : locatie Benderslaan en locatie Sportlaan. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop.


Zij heeft jarenlange ervaring binnen CompaNanny als Vestingingsmanager van Schiphol Rijk en stuurt nu vol energie en passie het team van Nannies bij CompaNanny Amstelveen aan. Lees hier meer over de mensen in haar team. Daarnaast bieden wij ook buitenschoolse opvang aan onder de naam Jump-Inn kinderopvang.


Bij Speel-Inn geloven we in kleinschaligheid.

In totaal zijn er groepen. We bieden buitenschoolse opvang aan kinderen van tot jaar. Buitenschoolse Opvang (BSO) in Amsterdam-West, de Baarsjes en Westerpark.


Ook als uw kind op de Schakel zit, kunt u arbeid en zorgtaken combineren door gebruik te maken van de naschoolse opvang. De openingstijden zijn ook afgestemd op de schooltijden. Sport, bewegen en fun staan bij ons centraal. De pret begint al in onze super coole Stint onderweg naar één van onze sportlocaties waar de kids zich na een lange schooldag kunnen ontspannen en uitleven.


Wij wilden even laten weten dat we hartstikke blij zijn met de opvang die jullie aanbieden. Alle medewerksters zijn enorm lief voor Tijn en de manier waarop hij iedereen lachend aankijkt spreekt boekdelen. Het kost daardoor ook helemaal geen moeite hem weg te brengen, wat ik van te voren eigenlijk niet verwacht had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.