vrijdag 14 december 2018

Betonplaten tuin

Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Vind betonplaten kopen het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Van tuinhout tot sierbestrating!


Ze vergen nauwelijks onderhou zijn bijzonder sterk en beschermen ook tegen inkijk, onkruid en windvlagen. Welke soorten betonplaten er gebruikt kunnen worden voor een omheining en aan wat de prijs van betonplaten zijn kom je hier te weten.

Bekijk alles met betonplaten ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Geef je winkelwagen een naam en selecteer een type bestelling.


LET OP: het assortiment en de voorraden kunnen verschillen per vestiging. Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen, en geldig bij minimale afname van 2m². Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast. Ook orginele “Stelconplaten” bestelt u bij Mholf-Bestrating.


Ze zijn er in alle vormen, maten en kleuren.

Koop en verkoop betonplaten gebruikt eenvoudig op Marktplaats. Op zoek naar oude (gebakken) bestrating, klinkers of straatstenen voor uw tuin , oprit of. Onze fraaie betonplaten zijn er in verschillende standaardkleuren en in diverse uitvoeringen, gaande van verschillende steenstructuren tot een houtmotief in reliëf en in verscheidene modellen.


Beton, al dan niet gekleur in combinatie met houtschermen is ook één van de mogelijkheden bij BAJ-BETON. Je kan er tegen interessante prijzen. Vaak worden ze gebruikt op bijvoorbeeld boerderijen en andere bedrijven waar zware voertuigen vaak rijden. Maar ook in een tuin staan betonplaten strak en modern.


We zien steeds vaker een terras van betonplaten of een oprit die (deels) met betonplaten gelegd is. Wilt u uw schuting in de tuin maken van betonpalen? In de categorie Schutting Beton vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht. Per betonpaal in wit grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan.


Neem een kijkje in de galerij of download de Technische Fiches. Indien vragen, aarzel zeker niet contact op te nemen! Vraag naar ons verdeelpunt in uw buurt. Het aanleggen van betonplaten is vakwerk.


Voor het aanleggen van betonplaten zijn meerdere werkwijze. De platen kunnen direct vanaf de vrachtwachten worden geplaatst, met een schranklader of doormiddel van een kraan.

Lees hier meer over het aanleggen van betonplaten of bekijk hieronder de video’s. Wij leveren gebruikte- en nieuwe betonplaten , goten, stapelblokken en keerwanden. Wij zijn ook zeer concurrent met het leveren van nieuwe betonplaten , welke wij ook eventueel met zuignap vanaf de vrachtauto rechtstreeks in het werk kunnen leggen. Dit kan uw veel tijd dus kosten besparen. SIMbeton levert een compleet programma betonplaten , keerwanden, sleufsilowanden, betongoten en betonputten.


Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel! Dus als je niet kiest voor een afsluiting als decoratie element in jouw tuin en qua prijs de voordeligste optie wil kiezen dan is dit de beste keuze. Deze vlakke betonplaten kunnen tevens in elkaar geschoven worden want het plaatsen van deze omheining heel gemakkelijk maakt.


De prijs per meter ligt rond de 30€. Vooraleer je de volgende betonplaten bovenop de onderste betonplaten plaatst laat je alles een dag rusten. Schuif de volgende dag de resterende betonplaten tussen de palen.


Tips bij het plaatsen van betonnen afsluitingen. Werk bij een tuin met redelijk wat hoogteverschillen trapsgewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.