vrijdag 28 december 2018

Klooster hotel amersfoort

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Vind een hotel op maat van uw budget op onze officiële website all. Iedere dag de beste Hotel Deals.


U kunt hier eten, drinken en vergaderen, trouwen, feesten en overnachten. Leerhotel Het Klooster is een plek van dubbel genieten. Op een plek waar oorspronkelijk de Kruisheren van Amersfoort tijd voor rust en bezinning vonden, kunt u nu zorgeloos overnachten.

WiFi is gratis beschikbaar. De kamers hebben een eigen badkamer, een haardroger en gratis toiletartikelen. Het hotel biedt tevens vergaderfaciliteiten. Van Maandag tot en met zaterdag ontvangen wij u graag.


Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons zoeken. Daar is veel vraag naar gastvrije en stressbestendige professionals. Dat je dankzij de opleiding al praktijkervaring hebt is een extra plus. Je leert op de Hotelschool Amersfoort namelijk vooral door te dóén.


Het nieuwe 4-sterrenhotel was oorspronkelijk een klooster , maar is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een modern en luxe hotel. Door de groenrijke omgeving en luxe hotelfaciliteiten bent u verzekerd van een ontspannen verblijf. Huren in het Eemklooster is huren met magie. Een bijzondere plek voor bijzondere ondernemers.


En binnenkort kun je ook ook wonen in het Eemklooster. Redeem Points for Travel Vouchers! Expedia Last Minute Travel Deals.

Book Today, Travel Tomorrow. Boek Nu Online: Hotel Klooster. Vergelijk de prijzen van alle aanbieders! Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje!


De omgeving leent zich ervoor om erop uit te trekken in de natuur. Of op culturele en culinaire ontdekkingstocht te gaan in de historische stad Amersfoort. Daarom werken we met leerbedrijven: échte bedrijven met échte klanten. Kies jij voor een opleiding aan de Hotelschool Amersfoort ? Onze studenten en docenten kennen elkaar.


Dat draagt bij aan een sfeer waarin respect, betrokkenheid en je veilig voelen voorop staan. MBO Amersfoort staat voor toegankelijk, ondernemend en vakkundig onderwijs. Naast op bovengenoemde kloosteradressen wonen er nog een aantal (21) zusters zelfstandig.


Met zalen en 5jaar historie dé erfgoedlocatie voor uw succesvolle congres, meeting of event.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.