maandag 31 december 2018

Motmuggen zelf bestrijden

Direct 1 resultaat kwaliteits producten, op voorraad. Motmuggen steken niet, maar verspreiden wel ziektes en bacteriën, dus goed voor je gezondheid zijn ze niet. Zodra je merkt dat er motmuggen in je huis vliegen, is het tijd voor actie.


Motmuggen zelf bestrijden is een optie, maar wij raden aan om contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder. Motmuggen in je huis is niet prettig en je wilt zo snel mogelijk van deze beestjes af.

Voordat je contact opneemt met een professioneel ongediertebestrijder, wat je hier kan doen, kan proberen om motmuggen zelf te bestrijden met huismiddeltjes. Motmuggen zijn een vervelend soort ongedierte wat u liever niet in huis wilt hebben. Op deze website vind u tips en advies en kunt u gratis en vrijblijvend in contact komen met een lokale bestrijder. Helaas zijn de plagen meestal wel te groot, maar… wie niet waagt, die niet wint.


Speciaal voor de doe-het-zelvers hebben we daarom een aantal simpele methoden op een rijtje gezet: Je kunt een insectenspray tegen motmuggen gebruiken. Zodra motmuggen jouw leefomgeving hebben uitgekozen, is de kans dus ook groot dat er een ware motmuggenplaag ontstaat. Doordat larven en motmuggen onder extreme omstandigheden kunnen leven, is motmuggen zelf bestrijden erg lastig.


Het is heel belangrijk dat je de motmuggen zo snel mogelijk signaleert.

Rioolvliegjes bestrijden in bedrijf Voorkom besmette producten en vervuilde ruimtes. Ze zitten overal en daardoor heb je moeite om je producten te beschermen. De rioolvliegjes zelf bestrijden is vrijwel onmogelijk, want daarvoor zijn de vliegjes te talrijk. Zelf in huis rioolvliegjes bestrijden is helaas niet makkelijk.


De volwassen motmug voedt zich met bacteriën, schimmels en andere organische bestanddelen. Ook de larven van de motmug voeden zich hiermee en daarom legt de motmug haar eitjes graag in drabbig en gistend vocht. Overdag rusten de motmuggen , ’s avonds worden ze actief en gaan ze op zoek naar eten.


Ze gedragen zich ook als muggen, ondanks dat ze niet kunnen steken. Motmuggen lijken misschien meer op motten, maar toch zijn het muggen. Motmuggen kunnen in zeer grote aantallen leven in riolen, putten en afvoeren, waar de larven zich voeden met rottend organisch materiaal. Is het jou niet gelukt om de rioolvliegjes of motmuggen uit jouw woning te weren?


Leg je dan niet neer bij de aanwezigheid van dit ongedierte. Indien jij niets doet, stikt het binnen de kortste keren namelijk van dit ongedierte in jouw woning. Morgen in huis - Groot assortiment - Webwinkelkeurmerk. Persoonlijk advies - Zelf motmuggen bestrijden of laten bestrijden.


Zoals aangegeven kunt u de broedplaatsen van de motmuggen bestrijden , maar ze planten zich zo snel voort dat een paar vergeten eitjes binnen korte tijd een nieuwe plaag oplevert.

De specialist kan u vanzelfsprekend helpen de lastige klus te klaren. Wat is een motmug en hoe herken je een motmug ? De motmug (Latijns: Psychodidae) heeft een geelbruin gekleurd lijf dat er grijsachtig uit ziet. De vleugeltjes zijn dik bedekt met haren. Er is een flink aantal soorten motmuggen , waarvan er een aantal voorkomt in en rond het huis.


Om motmuggen te bestrijden dient de voedselbron van de larven te worden opgespoord en verwijder het wegvangen van de volwassen insecten heeft weinig zin. De motmug kan buitengehouden worden door de uitgangswegen van de mogelijke voedingsbronnen af te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.