vrijdag 7 december 2018

Flexibele rvs buis

Op werkdagen voor 12:uur besteld? Vind flexibele buis als je nu zoekt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Klusartikelen voor de laagste prijs.


Welkom bij KachelsZo voor uw flexibele kachelpijp in RVS.

Onze Buizen zijn vervaardigd uit 3RVS en worden aangeboden mét en zonder tromp (tromp = verbreding aan één kant). Door de tromp verbreding kunt u gemakkelijk en snel de buizen in elkaar schuiven. Moet je een bocht maken voor de afvoer, gebruik daarvoor dan een flexibele pijp.


Voor het aansluiten van een ventilatiekanaal of afzuigkap heb je een ventilatiebuis of luchtbuis nodig. Heb je een wasdroger met luchtafvoer, dan heb je ook een flexibele buis nodig waardoor de warme lucht wordt. Ventilatiebuis en luchtbuis.


Geschikt voor houtkachels, oliekachels en pelletkachels.

De enige flexibele RVS-buis die in Nederland. Dus ook de enige RVS - flexibele buis die voldoet. Deze flexibele rvs buizen en slangen zijn hittebestendig en geschikt voor veel toepassingen.


Elke buis is leverbaar in verschillende afmetingen en typen. Zoek je bijvoorbeeld een buis om lucht, rook of stoom af toe voeren? Dan raden wij een flexibele buis van roestvrijstaal aan. De flexibele rvs buis type FS heeft een extra binnenprofiel.


Voor de rest heeft deze rvs buis dezelfde eigenschappen als type FG. Door de extra gladde binnenzijde is dit type flexibele rvs buis zeer geschikt voor hoge luchtsnelheden. Voor inbrengen van de flexibele kachelpijp dient de schoorsteenpijp eerst enige dagen geopend te zijn zodat de binnenzijde kan drogen. Ook dient de binnenzijde gereinigd te worden.


Dit is makkelijker dan van onder uit. De binnenwand van dubbelwandig flexibele buis is gladder en afwaterend voor condens waardoor corrosie geen kans krijgt. Ook ontstaat minder aanhechting van roet.


Ons dubbelwandig flexibel RVS rookkanaal wordt uit voorraad geleverd met jaar fabrieksgarantie.

Hierdoor wordt ook het vegen eenvoudiger. Geen beschadigingen, nog prima te gebruiken. Flexibele kachel pijp buis RVS 1mm. Naast de RVS omvlochten flexibele slangen met rubberen binnenslang (zie tab 5) levert Easy-Fitt ook op volledig uit RVS vervaardigde slangen, al dan niet voorzien van extra RVS omvlechting ten behoeve van bijvoorbeeld sprinklerslangen.


Op dit moment zijn deze slangen nog niet met John Guest fittingen te verkrijgen. Dan vraagt de afwerking om een flexibele oplossing, die ook geschikt is voor hoge temperaturen en bedrijfsdrukken. En idealiter oogt deze oplossing ook fraai bij uw radiator.


HUMMEL biedt twee modelvarianten van tot 1mm inbouwlengte, uitgevoerd in RVS en met ribbelbuis. Alleen aluminium of gekleurd met een epoxy coating voor hoge temperaturen. Deze slang is beter te gebruiken als het tegen een stootje moet kunnen. Een flexibele slang is erg buigzaam en geschikt voor ronde of ovale verbindingsstukken (of aansluitingen).


Ook zien we ze veel als flexibele afvoerbuis voor de afzuigkap. RVS buis zoveel u maar wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.