maandag 10 december 2018

Eurom terrasverwarmer golden 2000 ultra rcd met dimmer en afstandsbediening

Onze terrasverwarmers zijn ideaal voor in iedere tuin of voor op het balkon. XXL Korting - Alles op Voorraad! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Deze terrasverwarmer wordt geleverd met een afstandsbediening en dimmer ! Inclusief: - muursteunen voor montage aan de muur of plafond - beugels voor bevestiging in een tent of parasol - kettingen voor montage aan een zoldering. In Nederland wordt het buitenleven steeds populairder. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk vertoeven is. Met afstandbediening en dimmer ! Met een ingebouwde dimmer kunt u, met behulp van de afstandsbediening , de heater in standen schakelen. De heater is ook geschikt voor een open situatie.


Afstandsbediening (alleen RCD -uitvoering) en het bevestigingsmateriaal. Eurom terrasverwarmer op Vergelijk. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De terrasverwarmer biedt je verschillende ophangmogelijkheden en beschikt over standen.


De korte, intense warmtegolven van de terrasheater zorgen ervoor dat je het snel warm hebt. INSTALLATIE Bevestig voor installatie eerst de ophangbeugel (9) aan de straler. Deze types zijn professioneel inzetbaar maar nu ook voor de consument betaalbaar. Dit wordt veroorzaakt door extra reflectoren die ook nog eens voor extra warmte-reflectie zorgen.


Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is de terrasstraler tevens van afstand aan en uit te schakelen. De Golden Shadow heeft een aluminium behuizing, waardoor deze uitermate licht is. Deze zorgt er namelijk voor dat je niet altijd de volle 2. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij terrasverwarmer -expert. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Op zoek naar terrasverwarmers?


Bestel ze voordelig via onze website! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Hiermee is de terrasverwarmer , van afstan op drie standen in te stellen.


Een speciale terrasverwarmer die voorzien is van een afstandsbediening en dimmer ! Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De lamp geeft veel warmte en weinig licht. De warmte van de lamp wordt weerkaatst door een sterke reflector. Vanuit je luie stoel te bedienen met de standaard meegeleverde afstandsbediening.


Tevens is de terrasverwarmer met de afstandsbediening aan en uit te zetten. Maar je bevestigt deze elektrische heater ook gemakkelijk aan je parasol, het plafond ( met de meegeleverde ketting) of zelfs op een (optioneel) statief. Alle handleidingen op ManualsCat.


Hij kan 100˚ verticaal gekanteld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.