dinsdag 18 december 2018

Betonnen grondkering

Al jr keerwandfabrikant. Neem vrijblijvend contact op. Met L-vormige elementen van beton maakt u eenvoudig een grondkering van beton of een hoge plantenbak.


Combineer betonnen L-elementen met L-hoekelementen om zo een grondkering , border of plantenbak in uw tuin te maken. Grondkering en waterkering.

Onze betonnen keerwand is zo sterk dat deze zelfs zware belasting van water of grond kan weerstaan. Naast de toepassing in de grond-, weg- en waterbouw, zetten we de keerwand ook regelmatig in als opslagsysteem of kunstobject. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een grondkering lost u gemakkelijk hoogteverschillen in de grond op.


Onze keerwanden zijn leverbaar in uiteenlopende afmetingen, diktes en uitvoeringen. Daardoor is er altijd wel een keerwand passend bij uw project. Deze betonnen paal wordt gebruikt voor het maken van lage, dichte afscheidingen en grondkeringen (tuinverhogingen).


De keerwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden toegepast, grondkering silo of erfafscheiding zijn enkele toepassingen van de L keerwanden.

Een keermuur of keerwand is een muur om de druk van een hoger gelegen bodem of van het water te weerstaan, bijvoorbeeld bij een heuvel, dam of dijk. VB BETON maakt meer dan alleen standaard betonelementen. Het zijn stuk voor stuk topproducten die bijdragen tot de creatieve realisatie van uw project.


Keerwanden zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor het overbruggen van kleine of grote hoogteverschillen, ook wel grondkering genoemd. Bijvoorbeeld om niveauverschillen op te vangen in openbare ruimte, bedrijfsterreinen, tuinen of andere terreinen. Ook voor het realiseren van een erfscheiding of het opdelen van uw terrein kunt u keerwanden inzetten. Keerwanden worden onder andere gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen in terreinen.


Deze enorme betonnen L-vormige elementen zijn geschikt voor het maken van een zogenaamde grondkering in uw tuin, bij uw bedrijf of rondom het water. Deze L-elementen liggen dankzij hun enorme gewicht altijd stevig op hun plek. Als het gaat om grondkering zijn de keerwanden van Zwaagstra Beton onmisbaar.


Een grondkering kan gemaakt zijn van een stalen damwan een betonnen keerwan Terre armée of een massieve betonnen wand of diepwand of van gerecycled pvc. Door hier gebruik van te maken is het niet alleen mogelijk om een strakke, mooie trap te realiseren, daarnaast kan dit ook nog eens gebeuren tegen een uitermate aantrekkelijke prijs. Bovendien is van een betonnen trap bekend dat ze geen sporen van slijtage zal gaan vertonen waardoor je er eigenlijk je hele leven van kan blijven genieten. Nu zijn we afgelopen weekend een beetje rond gaan lopen om te kijken naar andere oplossing en wat ik tot nu toe het meest heb gezien is een grondkering van hout. Dit is een duurzame oplossing, en prijstechnisch vaak ook nog voordeliger.


Als u bijvoorbeeld een tuin aan de slootrand heeft, kan er middels toepassing van betonnen keerwanden als kadewan uw tuin vaak al een meter of meer verlengd worden.

Ook langs kades zijn betonnen keerwanden de perfecte oplossing, lees meer over keerwanden als kadewand. Betonnen damwand is in principe een grondkering en wordt toegepast tot een lengte van meter en is geschikt voor het opnemen van horizontale gronddruk en verticale belasting doordat de voet een relatief groot oppervlak heeft. Ook voor betonnen bielzen ben je bij Platenburg spoorbielzen aan het juiste adres. Wellicht was je nog niet eerder bekend met de betonnen bielzen, omdat de eiken spoorbiels vroeger alleen maar werd toegepast.


Als grondkering kan gekozen worden voor een gemetselde constructie (een tuinmuur), een gestapelde constructie (stapelblokken of oude tegels), een gestorte constructie (beton), of een houten damwand. Op deze website vindt u ons standaardprogramma met o. Al jaren leveren wij een uiteenlopend assortiment aan keerwanden. Betonnen keerwanden hebben een breed scala aan toepassingen.


Van sleufsilo tot mestopslag, van grondkering tot milieustraat. BS Beton is leverancier van prefab beton. FVR-Trading levert enkel sleufsilowanden en keerwanden geproduceerd van de hoogste betonkwaliteiten die voldoen aan de meest recente eisen (Eurocode). Het beton, met een sterkte van het hoogste niveau, zorgt voor een extreem s. Nieuwe betonnen keerwanden.


Een grondkering is een constructie die gebouwd is om een hoogteverschil tussen het maaiveld aan beide zijden te overwinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.