dinsdag 11 december 2018

Bbq groningen

Specialistisch advies nodig? Achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren voor alle producten. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


BBQ in Groningen organiseren? Heeft u binnenkort een familiefeest, buurtfeest of trouwerij in Groningen ?

Organiseer dan eens een barbecue aan huis! U heeft de keuze uit verschillende pakketten en kunt ook zelf een barbecuepakket samenstellen. De Kleine BBQ -boten zijn geschikt voor personen. De kleine boot mag je zelf besturen hier zit geen schipper bij.


Wanneer de barbecue afgerond is, wordt de barbecue en het serviesgoed weer gratis opgehaald. Laat dit gerust vuil achter, wij doen de afwas! Dat is zorgeloos genieten van een barbecue in Groningen. Our place Pacific Groningen , situated in heart of the City of Groningen , is based on our life down south.


We love pouring beers and roast, smoke and grill your fish, meats, veggies and even your vegan dishes.

Join us for your favorite sports or enjoy a pint in our City Garden! Ons barbecue restaurant is vanaf Groningen erg makkelijk te bereiken. Met de auto, maar ook als u met het openbaar vervoer bij ons komt eten. U vindt ons namelijk naast het treinstation. Uit ons brede bbq buffet bestaat naast een uitgebreid aanbod vlees, ook diverse heerlijks salades, sauzen en vers afgebakken stokbrood.


Vanuit Zuidbroek, mooi centraal gelegen in de provincie Groningen , verzorgen wij in de drie noordelijke provincies graag uw barbecue. Onze barbecuepakketten zijn zeer compleet. Bijna alles is inbegrepen voor een voordelige totaalprijs per persoon. Bestel voor €2- dan bezorgen we de BBQ GRATIS in Groningen ! Verzorgde BBQ organiseren in Groningen.


Wij bezorgen overal in Groningen je all-in barbecue. Ook de vele (sport)verenigingen in Groningen zijn een uitstekende locatie om gezellig bijeen te zijn. Samen met de barcebcuepakketten mogelijk. Standaard krijgt u huzarensalade en kartoffelsalade. U Heeft altijd de keuze uit soorten salades.


Verder is dit pakket per persoon en NIET per schaal. Ideaal voor een feest en een perfecte sfeermaker! Van bereiding van het vlees en het serveren van drankjes tot het doen van de afwas.

Voor 23:bestel morgen in huis. HapjesAanHuis verzorgt alles op het gebied van partyservice. Vanuit ons hoofdkantoor in Haarlem worden cateringbedrijven aangestuurd door heel Nederland.


Dagelijks verzorgen wij vanuit onze keukens onze hapjes, buffetten (koud en warm), tapas en BBQ -arrangementen. Catering bestellen in Groningen , hoe doe ik dat? Van vlees tot salades en van BBQ tot partytent. Op deze website stelt u gemakkelijk zelf uw ideale pakket samen. Wilt u liever een offerte op maat, of bent u opzoek naar advies?


Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Vers, duurzaam en lokaal genieten. NL is onderdeel van ambachtelijke slagerij Het Herenhuis in Groningen. Voor BBQ Groningen ben je bij Slagerij Patrick aan het juiste adres. Met een ruime keus aan heerlijke pakketten, maken we elke BBQ tot een geslaagd feest!


Alleen bij afname van minimaal € 125. De BBQ moet de volgende dag voor 10. Bij niet schoon wordt € 20. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten barbecues. Zo heeft u keus uit een barbecue die op gas werkt, maar ook barbecues die houtskool gebruiken.


De gasbarbecues worden geleverd met de bijbehorende accessoires, zoals vleestangen en gasflessen. Barbecue huren Groningen : alle soorten en maten. De beste BBQ avond begint met een ontspannen boottocht op het water.


Groningen Evenementen heeft voor elk familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje een BBQ sloepvoor u klaar liggen, gevuld met alles wat een uitgebreide BBQ nodig heeft. Het is een eersteklas en uitgebreid diner op het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.