donderdag 27 december 2018

Geka slangkoppelingen

Geka slangkoppelingen

Bestel hier tuinartikelen online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders en soorten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bij PVC Voordeel kunt u terecht voor ieder type messing geka -koppeling. Een geka -koppeling, ook wel klauwkoppeling genoemd is een snelle, solide en lekdichte manier om twee slangen aan elkaar te bevestigen voor de doervoer van water. GEKA Koppelingen Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt? Snelle levering en hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment op de site!


Geschikt voor (vuil) water transport. Geka koppelingen uit voorraad. Bij HORNBACH is dat geen probleem, want ook voor je koppelingen kun je bij ons terecht.


Geka slangkoppelingen

HORNBACH biedt je een groot assortiment aan koppelingen, de juiste koppeling zit er dus vast en zeker bij. Handelsonderneming Smolders is de speciaalzaak voor al uw montagematerialen en bouwmaterialen. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op met onze klantenservice. Om uw klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen adviseren wij u om telefonisch contact. Polson levert geka koppelingen in twee soorten: RVS geka koppeling en aluminium geka koppeling.


In onze eigen werkplaats wordt uw klantspecifieke geka koppeling gemonteerd op de slang. Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. GEKA koppeling met slangtule, ook nastelbare GK koppelingen met slangtule. Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers over GK koppelingen.


Geka slangkoppelingen

Met viton rubber afdichting. Stel een Aflopende Directie in. Slangkoppelingen kopen op Leidingshop. Unieke eigenschappen van deze slangkoppelingen is het materiaal robuust messing.


Standaard voorraadproduct. Ook verkrijgbaar als RVS GK klauwkoppeling. Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten. Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd kunt.


Geka slangkoppelingen

Voor iedere slang verzorgen wij de de juiste aansluiting met een brede lijn koppelingen. Van flenzen tot schroefdraad en van Dry Break tot tankwagen. Voor ieder medium, gas, vloeistof of vaste stof bieden wij een oplossing. Messing GEKA snelkoppeling Y-stuk 3-weg - compleet.


Dit zijn universele koppelingen bestand tot een maximale druk van bar. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service. De slangkoppeling bepaald de bedrijfszekerheid van een flexibele verbinding. Daarom is een vakkundig advies bij de keuze ervan zeker op zijn plaats.


Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen en kiezen van de geschikte materialen, montagemogelijkheden en soorten van slangkoppelingen en toebehoren. De messing koppeling met handig draaisysteem. Bevestig een koppeling met schroefdraad op de kraan en een koppeling op je tuinslang, dit kan met een slangklem.


Hierna is deze snel te wisselen door de koppeling een stukje te verdraaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.