maandag 10 april 2017

Emu tuinstoel

Dé Emu webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Kies uit producten vanaf € 700. De Emu Star serie behoort tot de populairste tuinmeubels in Nederland.


De kleurrijke Star tuinstoelen hebben een buisvormige structuur en zijn gemaakt van verzinkt plaatstaal. De tuinstoel is er met en zonder armen. EMU tuinstoelen zijn een vrolijke aanwinst voor iedere tuin of balkon.


De ontwerpen van dit Italiaanse designlabel zijn tijdloos, degelijk en verkrijgbaar in vele frisse kleuren. Zonder zorgen zal je jarenlang kunnen genieten van deze prachtige meubels. Hij laat je even wegdromen naar een beroemd park in Parijs, maar is dan weer van Italiaanse makelij.


Parijs, Milaan, of Zaandam, waar je de Emu Star tuinstoel ook zet, deze ster straalt overal. Deze kleurrijke Emu Star tuinstoel met armleuningen is gemaakt van een metaal met stalen zitting en rugsteun. De moderne Emu Star tuinstoel voor buiten, gemaakt en ontworpen in Italië.


De Italiaanse ontwerpers zijn voor de Star collectie duidelijk geïnspireerd door de parken van Parijs. Dankzij het moderne design is de tuinstoel een prachtige verschijning in iedere tuin, balkon of buitenplaats. De Emu Mom tuinstoel is centimeter bree centimeter hoog en centimeter diep. De zithoogte van de tuinstoel is centimeter. De stoel weegt kilo en is stapelbaar tot stoelen.


Deze design tuinstoel is modern en elegant vormgegeven en een opvallende verschijning in iedere tuin. Emu Tuinstoel vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie! Emu Modern tuinstoel zonder armleuningen Probeer de verassende Modern tuinstoel uit bij Veurst, kom langs en maak uw eigen te gekkenb. Dit is de Emu Arc En Ciel tuinstoel. De Emu Arc en Ciel Folding Chair tuinstoel is 4centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Altijd de laagste prijsgarantie. Emu tuinstoel op Vergelijk. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Het design van de Emu stoelen loopt uiteen van strak en modern, tot klassiek en nostalgisch. De stalen stoelen zijn voorzien van een poedercoating en zien er daardoor jarenlang als nieuw uit. Het ontwerp van de Emu Mom Tuinstoel is geïnspireerd op Japanse dienbladen. Het stevige staal zorgt ervoor dat hij prima tegen een stootje kan!


Het frame van de tuinstoel is een legering van ijzer en koolstof. Verfraai je tuininterieur met de prachtige Emu Star. Buitenkussen: Acryl is een synthetische vezel die voor uit acrylnitril bestaat. De Emu Aero tuinstoel wordt gekenmerkt door het moderne design en de opvallende, structurele en geometrische lichtheid.


Paul Newman heeft met het ontwerp van deze serie zichzelf absoluut overtroffen! Tuinmeubelen die veelzijdig zijn, aanpasbaar aan elke context. Deze moderne design stoel zit bovendien zeer comfortabel en is vervaardigd uit hoogwaardig staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.