dinsdag 11 april 2017

Tuinhuis met buitenkeuken

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


Stijlvolle buitenkeuken van hout!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je tuinhuis : van ontwerp tot realisatie. Bowisse heeft veel ervaring met ontwerpen, produceren en plaatsen van tuinhuizen. Door de jaren heen hebben wij verschillende functies voor tuinhuizen gerealiseer waarbij het gebruiksgemak altijd het uitgangspunt is geweest. Bijvoorbeeld het gebruik als garage, paardenstal of poolhouse.


In Oosterhout (GLD) is een Douglas tuinhuis door ons gerealiseerd. Het robuuste ontwerp en de mooie kleurstelling zorgen er voor dat het een warme uitstraling heeft.

Een perfecte stek om zomers even lekker te zitten en de buitenkeuken te gebruiken. ONTWERP Het ontwerp is begonnen als een schetsontwerp. Een mooie buitenkeuken om meer van het buitenleven te kunnen genieten. Een sfeervolle plek om heerlijk buiten te eten en lange avonden met vrienden door te brengen. Het voordeel van een tuinhuis op maat is dat deze voor honderd procent aangepast kan worden aan uw wensen.


Buitenkeukens als verlengstuk van de woning. Een nieuwe tren de tuin als verlengstuk van je interieur met buitenkeukens. Nog lekker lang buiten zitten. Gezellig eten en drinken met vrienden en familie. Door het toevoegen van een buitenkeuken aan uw tuin ervaart u nieuw gevoel van ontspanning en kookt u gegarandeerd op een nieuwe manier.


Fijn verblijven in de buitenlucht. We hebben ook wel standaardoplossingen in ons assortiment, maar zijn gespecialiseerd in unieke tuinhuizen en alle bijbehorende toevoegingen. Tuinhuis inclusief pizzaoven. Alles is mogelijk met een tuinhuis met overkapping.


Onze tuinhuizen met veranda zijn gemaakt van het beste hout dat u jarenlang plezier oplevert.

Het hout is beschikbaar in diverse formaten en afwerkingen. U kunt er voor kiezen om een standaard tuinhuis met veranda model te kiezen, maar u kunt ook een volledige blokhut op maat laten maken. Met een buitenkeuken van Fonteyn bent u de koning te rijk.


Stralende zon, een goed gedekte tafel, gezellige gasten, de geur van lekkere gegrilde groente, vlees of vis: met één van onze buitenkeukens of barbecues is uw dinertje een gegarandeerd succes. Naast een geslaagd etentje staan onze buitenkeukens voor design, gebruiksgemak en duurzaamheid. Tijdelijk met Procent Korting. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Dit is allemaal mogelijk met een buitenkeuken ! De buitenkeukens van Wesa tuinhout kunt u inrichten hoe u het zelf wil, het zijn namelijk losse modules die samen één geheel vormen. Strak modern tuinhuis met glazen schuifwanden en maatwerk buitenkeuken. Het tuinhuis is voorzien van glazen schuifwanden, zodat de ruimte ook met koudere temperaturen kan worden gebruikt. Dankzij een buitenkeuken geniet je zelf ook ten volle van je tuinfeest omdat je bij je gasten kan blijven en niet telkens over en weer naar binnen moet.


Deze pin is ontdekt door Loghuis. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Voor het land van Fluwel in St. Dan ben je bij het steigerhouthuis in zuidbroek aan het juiste adres.


Wij zijn een constructiebedrijf van allerhande houten bijgebouwen: tuinhuisjes, carports, priëltjes, overdekte terassen, buitenkeukens , pool- en guesthouses. Al deze houtconstructies worden in eigen fabriek gemaakt en indien u dit wenst door een ervaren team geplaatst. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven bieden we een breed assortiment houten buitenkeukens aan die uw tuinhuis , buitenverblijf of chalet helemaal afmaken.


Een houten buitenkeuken installeren. U plaatst de keuken eenvoudig zelf aan elkaar met behulp van de verschillende modules. Een buitenkeuken klinkt ingewikkelder dan het in werkelijkheid is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.