dinsdag 25 april 2017

Staver middelharnis

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwemba foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Controleer dus regelmatig het zwemrooster voor. Hartelijk welkom op de website van Bowling Vereniging Middelharnis. Als bowlingvereniging willen we deze website gebruiken om informatie over onze vereniging aan te bieden.


Daarnaast kunt u hier ook alle gegevens vinden over de diverse toernooien, welke we gedurende het seizoen organiseren. Het zaalvoetbalfestijn van Goeree Overflakkee. Directeur Jan Peter Robijn en de organisatie van het zaalvoetbal toernooi zijn recent tot een nieuwe driejarige overeenkomst gekome.


De beheerder van De Staver , de Stichting SportRecreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) is bekend met de klachten en zegt ze serieus te nemen.

Lesly Wolters belooft alles in het werk te stellen om dit op te lossen. Er zijn onder meer filters vervangen. Maar de klachten bij de zwemleden houden aan.


Zijn de zwemmers nog wel veilig? Een leuk dagje weg in de buurt van het Noordzeepark? Hier kunt u heerlijk zwemmen, bowlen of gezellig wat drinken. Activiteiten in De Staver. Bij Recreatiecentrum De Staver kunt u verschillende activiteiten doen.


Recreatiecentrum De Staver. Het zwembad bestaat uit twee baden, een bubbelbad en een. Zo is er een zwemba een tennisbaan, een bowlingcentrum en heel veel meer. Liever wat eten en drinken? Daarvoor kun je terecht in het partycentrum.


De plaats Middelharnis , met 7. Wij als oudercommissie behartigen zo goed mogelijk de belangen van de kinderen en vertegenwoordigen de ouders van zowel de kinderen van de dagopvang als van de BSO van de locatie Middelharnis van Het Kinderpaleis. Sommelsdijk (inwoners) één woonkern.

Een aantal keer per jaar heeft de oudercommissie overleg met de directie. Op april besloot het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee om Sportfondsen de opdracht te verlenen tot het uitvoeren van een externe analyse over zwembad de Staver in Middelharnis. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Aanleiding hiervoor waren de aanhoudende vragen over de klimatologische omstandigheden en de bedrijfsvoering in het zwembad. Ik wil me graag even aan U voorstellen.


Mijn naam is Petra Hoek en ik ben in ’afgestudeerd aan de Rotterdamse. Turn2Move wordt ondersteund door de Stichting Springdagen. Wij zijn een evangelische gemeente met een hart voor Jezus, Gods kerk en Goeree- Overflakkee. Wees welkom in een van onze samenkomsten, we zien naar je uit! Vanaf vandaag staat Joris’ Kerstboom in Bibliotheek Middelharnis.


De actie is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. In Bibliotheek Middelharnis kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.