maandag 24 april 2017

Middel tegen wespen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een middeltje tegen wespen op de tuintafel: Zet een (of meerdere) open bakjes (een soepkommetje bijvoorbeeld) gevuld met koud water met daarin enkele hele kruidnagelen. Het geeft een lekkere lucht af die wespen in ieder geval vies vinden en daarom de tafel zullen mijden.


Wat is de beste tip tegen wespen ? Genoeg tips om wespen te verjagen dus.

Zelf gebruik ik de zelfgemaakte wespenvallen met limonade en afwasmiddel als effectief middel tegen wespen. Ook zet ik soms een citroen met kruidnagel op tafel. Maar volgend jaar ga ik mijn wespen bestrijden met het fikken van filterkoffie en The Waspinator uitproberen. Er zijn diverse middelen tegen wespen op de markt tegen deze insecten en wespennesten. Deze zijn grofweg te verdelen in biologische als chemische middelen.


Als wespen continue uw huis binnen komen vliegen, dan is een middel tegen wespen wat goed werkt een hor voor de ramen of deuren. Een wesp vliegt hier op af, beland in de fles en kan niet meer naar buiten. Geuren om wespen op afstand te houden.

Er zijn bepaalde geuren waar wespen slecht tegen komen. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen wespen. Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen wespen meer in huis.


Dit middel tegen wespen is heel effectief. Gebruik ammoniak als middel tegen wespen. Een kommetje ammoniak aangelengd met water houdt ook wespen weg van uw terras. Nog een effectief middel om wespen te verjagen is een namaak wespennest gebruiken.


Maak zelf een wespennest na of koop één in de handel. Wespen blijven weg als ze een ander. Ons middel tegen wespen heeft een langdurige werking van tot wel weken en daarnaast is het ook nog eens vlekvrij.


HGX spray tegen wespen is geschikt voor in het huis. Deze wespenspray is ook geschikt voor het binnenshuis bestrijden van hangende nesten en nesten in spouwmuren. Wil je ‘s avonds met een wijntje op het terras zitten, maar hoor je steeds bzzzzz? Snijd dan een citroen doormidden en steek er kruidnagels in, een perfect anti- wespen middel.


Als je geen citroen in huis hebt kun je ook een stuk of tien kruidnagels op een schoteltje met een beetje water leggen. Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden.

Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel. Plaasts de zuigmond voor de ingang van het nest en laat de stofzuiger een paar uur aan staan. Alles wat in en uitvliegt zal naar binnen gezogen worden. Als er geen wespen meer zijn even de slang er af halen en verdelgings middel inspuiten en een doek in het gat van de stofzuiger drukken. Biologisch middel tegen wespen : wat is er mogelijk?


Let wel: dit middel is ook schadelijk voor vissen! Heb je een vissenkom of aquarium, dan moet je deze verplaatsen. Dat wespen irritante insecten zijn en dat we er beter niet naar slaan wanneer we gezellig buiten zitten te eten, daar zijn we het er over eens. Dat is het moment in het seizoen waarop de wespen op ónze zoetigheden afkomen. Daarom zijn wespen tegen het einde van de zomer vaak irritanter, meer aanwezig en agressiever dan eerder in het seizoen.


Maar door het extreem warme weer zijn de koninginnen al succesvol geweest en vliegen er nu meer wepsen rond dan normaal. Hier vindt u enkel goedgekeurde bestrijdingsmiddelen tegen wespen en wespennesten, zowel chemisch als biologisch. U kunt het wespennest ook laten bestrijden. Gemiddeld kost een bezoek van een dergelijke specialist € 600.


Macrovet heeft voor u de juiste middelen om wespen te bestrijden, zoals met een wespenval of wespenpoeder en wespengif in sprayvorm van het merk Sprigone. Bestel uw producten voor wespenbestrijding voor uur op werkdagen en u heeft het wespen bestrijdingsmiddel de volgende dag in huis. Er is onderzoek gedaan naar geuren waarbij wespen uit de buurt blijven en deze passen goed in een kruidentuin. Met een kruidentuin of potjes verse kruiden zou je wespen op afstand kunnen houden van je terras of balkon.


Er is maar goede methode: een watje of stukje tissue gedrenkt in (keuken)azijn tegen de prik duwen. Daarna de angel eruit trekken. Alle andere tips op deze site werken slecht, niet of zelfs verkeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.