vrijdag 21 april 2017

Eiken veranda

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Staat de afmeting die U zoekt niet op onze webwinkel?


Het Amerikaans eiken levert nog weer een verschillend soort hout. Een eiken veranda is duurzame investering omdat eikenhout nog langer mee gaat dan een douglas veranda.

De wandafwerking kan met schaaldelen of rechte planken. Daarnaast is het mogelijk om de eiken constructiebalken te disselen. Hierdoor krijgt het hout een verouderde en handbewerkte uitstraling. Ook zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van authentieke spanten en gebinten.


Eiken veranda Eiken veranda maken. U wilt het buitenseizoen verlengen door een eiken veranda te plaatsen. Dan is Hout en Living te Wijk en Aalburg het juiste adres om dit voor u te realiseren.


Een houten veranda biedt extra leefruimte. Het geeft meerwaarde aan uw huis.

Door de robuuste eikenhouten balken en verbindingen straalt een eiken veranda warmte uit. Een tijdloze uitstraling wat een geheel vormt met uw huis. Een plek waar u als god in Frankrijk kunt leven. Houten veranda ’s zijn populair in de Nederlandse tuinen.


Eén van de meest gebruikte houtsoorten voor veranda ’s is eikenhout. Dit zijn natuurlijk ideale kenmerken voor een overkapping in uw achtertuin. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerk veranda ’s.


Wesselshoek Exclusieve Houtbouw heeft veel ervaring in het realiseren van bouwwerken van hout. Ook eiken veranda ’s hebben wij al regelmatig mogen ontwikkelen. Buitenleven, genieten van de ruimte om u heen, alle seizoenen van het jaar door en geheel in stijl!


Zodra een houten veranda afgesloten wordt met glazen panelen is er sprake van een serre. Een balkon op de begane grond wordt ook wel een veranda genoemd. Ook voor onze houten veranda ’s geldt: alles is mogelijk. Alle verandaverlichting op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting.


Overkapping of veranda plaatsen laten plaatsen door ervaren vakmensen. Naast eiken - of douglas houten overkappingen en veranda ’s levert Eikenvallei carports, waaronder uw auto beschermd staat. Wij bieden verder eiken pergola’s aan, die op een natuurlijke manier schaduw geven in uw tuin.


In de zomer zit u heerlijk koel onder een pergola die mooi volgroeid is met bijvoorbeeld rozen of blauwe regen.

Kies voor een eiken veranda. U droomt al jarenlang van een landelijke woning inclusief eiken veranda. De woning heeft u inmiddels, en Tuinhout Compleet helpt u graag bij het realiseren van de veranda.


Het eikenhout in ons assortiment heeft de volgende kenmerken: Het is hard en stevig, en het heeft een mooie uitstraling. Onze ervaren medewerkers kennen de mogelijkheden van hout als geen ander en halen het beste in uw eikenhouten veranda naar boven. Zo mag u rekenen op een houten overkapping van hoogstaande kwaliteit en volledig geproduceerd uit duurzaam hout. Een fraaie toevoeging in uw tuin.


Een stijlvolle eiken veranda. U hebt een schitterende tuin, alles staat in bloei, het gras heeft een mooie diepgroene kleur en u geniet hier als buitenmens van, op uw terras. U houd van buitenleven, en om nog meer en nog langer van uw tuin te genieten bent u op zoek naar een eiken veranda of terrasoverkapping om het plaatje compleet te maken.


In het Duitse Laer mochten we deze prachtige eiken veranda maken. Deze terrasoverkapping is 1bij meter. De authentieke eiken constructie is tegen het huis en de carport gemonteerd. Bij het dakbeschot is gekozen voor douglas dakbeschotplanken.


De ruiten die geplaatst zijn zorgen ervoor dat het licht in huis niet. Veranda ’s zijn er in verschillende maten, kleuren, typen en materialen. Daarnaast zijn er vele opties en accessoires mogelijk zoals verlichting, (terras)verwarming, vloerafwerking en lichtkoepels. Kortom een ruime keuze om comfortabel van het buitenleven te genieten.


Wij leveren graag een compleet stijlvolle veranda geheel naar uw wensen. De eiken balken zijn vanuit de onderstam gezaagd. Wij kiezen hiervoor omdat dit de kwaliteit ten goed komt.


We onderscheiden verder veranda 's die van enkele zijden dicht zijn gebouw en de meer open veranda 's met een verandahek waar de buitenwind door kan waaien. Een veranda kan gebouwd worden van hout, kunststof of metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.