donderdag 20 april 2017

Opbergbox tuinkussens hout

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Kees Smit altijd de laagste prijs!


Specialistisch advies nodig?

Ruim assortiment opbergbox tuinkussens hout. Tackle boxen, kunstaas opbergen. Voor 16:bestel morgen in huis. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


De Keter Opbergbox Brightwood heeft een hout design en is zowel binnen als buiten te gebruiken door het kunststof materiaal. Berg eenvoudig speelgoe tuinkussens of tuinspullen op in deze ruime opbergbox met stevig deksel en gasveren om de deksel gemakkelijk te sluiten. Deze opbergbox heeft een goede draagkracht, waardoor er twee personen op.


Wat zijn de specificaties?

Tuinkist onder hoge druk geïmpregneerd en met een deksel van verzinkt plaatstaal ter bescherming tegen. Het liefste een opbergbox , die niet teveel ruimte inneemt? Op onze website zie je dat wij heel veel verschillende opbergboxen voor je hebben staan.


In verschillende maten en verschillende stijlen. Past een houten opbergkist mooi op jouw terras? Of kies je voor een praktische opbergbox van plastic, om je tuinkussens helemaal droog op te bergen? Handige opbergbox tuinkussens.


De keter opbergbox rockwood heeft een modern hout design en is zowel binnen als buiten te gebruiken door het kunststof materiaal. Een kussenbox houd je tuinkussens mooi en droog in de zomerperiode en is een praktische oplossing als je jouw terras moet opruimen na een lange dag buiten. Als je een grote opbergbox voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel kinderspeelgoed en andere kleine dingen opbergen, zodat ze niet in de tuin rondslingeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten krijgt voor een barbecue. Zo blijven je spullen schoon en droog.


Een opbergbox in de tuin, op het balkon of op het terras is dus handig en praktisch. Deze ruime opbergbox is geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinkussens. Maar omdat hij zo ruim is kunt u er ook gemakkelijk anderen tuinspullen in bewaren. Door zijn charmante uiterlijk mag de opbergbox gezien worden, en kunt u hem een mooi plekje in de tuin geven.


De box is gemaakt van stevig dennenhout en is waterbestendig.

In de winter kun je de kussens beter in een verwarmde ruimte bergen. Naast kussens ook geschikt voor het opbergen van tuingereedschap, speelgoe een barbecue, en andere tuinspullen. Met een Kussenbox zorg je dat de tuinkussens schoon en droog blijven. Verder ziet je tuin er opgeruimd uit.


Bij het kiezen van een kussenbox is de materiaalkeuze belangrijk. Find tuin kussens vandaag! Koop nú Opbergboxen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Opbergbox hout met deksel In de degelijke houten opbergboxen kan u op een ordelijke manier al uw spullen.


Weg al die rondslingerende losse kussens. Billijk in prijs en toch goede kwaliteit en afwerking. Kussenboxen zijn ideaal voor het opbergen van je tuinkussens , als je geen plek in de schuur of in huis hebt. Opbergboxen voor tuinkussens kunnen in weer en wind buiten blijven en beschermen jouw tuinkussens optimaal.


Bij Intratuin vind je diverse Keter tuinkussenboxen in verschillende maten, voor alle soorten kussens! Bij Brico kun je niet alleen alle opbergboxen online bekijken en vergelijken, je kunt de box die je wilt hebben ook meteen online kopen. Dan bezorgen wij jouw kussen opbergbox netjes bij jou thuis. Dat is wel zo gemakkelijk.


Vooral omdat veel opbergkisten groot zijn en onhandig om te transporteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.