woensdag 12 april 2017

Afdekzeil intex zwembad

Afdekzeilen in diverse maten en vormen. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Find intex zwembad vandaag! Intex afdekzeil zwembad tot goedkoper. Zorg ervoor dat het grotere vuil uit jouw zwemwater blijft!


Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater.

Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil. Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan.


Bestel nu online tegen scherpe prijzen! Een accessoire voor uw zwembad die u echt zou moeten bestellen is een afdekzeil. We leggen u op deze pagina daarom ook uit wat de voordelen zijn van een zwembad afdekzeil. Een zwembadafdekking voorkomt dat er vuil terecht komt in uw buitenzwembad.


Met een goede afdekzeil voorkomt u dat rondvliegend vuil in uw zwembad terechtkomt.

Welke maat afdekzeil voor uw rechthoekbad bestellen? Voor alle maten rechthoekige zwembaden van Intex hebben we een afdekhoes met de juiste afmetingen in het assortiment. Hoewel voor de grotere Intex zwembaden een filterpomp wel een must is, scheelt het gebruik van een afdekzeil veel filterwerk. Bij Zwembadgigant hebben we voor de meeste zwembaden een bijpassend afdekzeil.


Zwembad afdekzeil online bestel morgen in huis Wij hebben uw rechthoekig of rond zwembad afdekzeil gewoon op voorraad. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis. Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat. Bekijk specs én de beste prijzen voor Intex zwembaden op Vergelijk.


Ruime keus en Gratis verzending vanaf € 7-. Meer geluksmomentjes buiten! Ondanks dat je het niet merkt wordt er door de wind veel vuiligheid meegevoerd dat in je Intex zwembad terecht kan komen. Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik.


Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water. Het zeil voorkomt dat er bladeren en vuil in je bad terechtkomen. Dit zeil is geschikt voor de rechthoekige Frame Pool van 2bij 3centimeter. Intex Zwembad vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie!


Maak je zwembad compleet met de juiste zwembad accessoires.

Zwembad accessoires kunnen je helpen om de levensduur van je zwembad te verlengen en meer plezier van je zwembad te hebben! Denk maar eens aan een afdekzeil voor je zwembad , een zwembadtrap of een zwembadstofzuiger. Praxis heeft nog veel meer nuttige zwembad accessoires voor je.


Dit afdekzeil is speciaal ontwikkeld voor de Intex Metal Frame Pool met afmeting 3x 2cm. Het afdekzeil is echter ook goed te gebruiken in combinatie met de kleinere rechthoekige metal frame zwembaden van Intex. Het afdekzeil is dan groter dan het zwembad , maar met de touwtjes van afdekzeil kan het afdekzeil toch aan dit zwembad bevestigd. Gewoon op het zwembad leggen, snoer vasttrekken en het zeil is al bevestigd.


Het rondom lopende snoer voorkomt dat de afdekking weggeblazen wordt. Let op:brAlleen gebruiken onder toez.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.