maandag 24 april 2017

Tuinbank teak

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Ruime aanbod verschillende modellen!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Bekijk ons assortiment aan teakhouten tuinmeubelen en vind vandaag nog het tuinmeubel dat bij uw tuin past!

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De teakhouten tuinbanken staan zowel goed als eyecatcher in de tuin als aan een tuintafel. U hoeft een teakhouten tuinbank dus niet per se te onderhouden.


Door het behandelen van het teakhout met teak olie, gaat u de verkleuring tegen die optreedt als u de tuinbank buiten laat staan. Dit is echter niet noodzakelijk. Wij zijn een groothandel in noord-nederland.


Wij doen in stoelen, tafels, teak meubelen, grenen meubelen.

Deze teak tuinbank is bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bestel de teak tuinbank zonder rugleuning in de afmeting van uw voorkeur bij ons online. De tuinbank teak wordt in een pakket geleverd.


Montage van deze bank is zeer eenvoudig. Dit model is een gangbaar type. Het is een teakbank die makkelijk overal te plaatsen is.


Zo creëert u een extra zithoekje in de achtertuin, zo ook met tuinbank Patrick. U kunt hem achter in de tuin neerzetten. Teak is een houtsoort die duurzaamheid aan stijl en charme koppelt.


Het is schimmelwerend en kan gemakkelijk worden bewerkt. Bovendien is teak bestand tegen allerlei chemische stoffen waardoor het heel lang in goede staat blijft. Niet verwonderlijk dus dat teak tuinbanken heel populair zijn.


Zoek naar teakhouten bankje op de nieuwe KensaQ. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Deze houtsoort is uitermate bestendig tegen het Nederlandse weer, wat betekent dat u de tuinbank het hele jaar door buiten kunt laten staan. Dat scheelt natuurlijk ook opslagruimte! Uw teak tuinbank verzorgen is gemakkelijker dan u denkt.


Teak is gemaakt van een houtsoort die goed in de winter buiten kan blijven staan.

Doordat het hout diverse eigen olie- en harssoorten van nature in zich draagt, is dit type hout bijzonder geschikt voor het onbestendige Nederlandse weer. Neem plaats op de klassieke Wales tuinbank en geniet van al het moois om u heen. Om extra comfort te creëren en bovendien kleur aan te brengen, kunt u de Sunyard tuinbank aanvullen met fleurige bankkussens. Wicker tuinbanken zijn net als teak tuinbanken een natuurproduct dat je ook gewoon buiten kunt laten staan.


Daarnaast is de combinatie teak en wicker tuinbanken gewoon prachtig! Teak tuinbanken - Stevig en duurzaaam natuurproduct. Onze grote collectie tuinbanken van teakhout zijn duurzaam en daar heb je jaren plezier van.


Op zoek naar een tuinbank ? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Daarnaast zijn onze houten tuinbanken ook erg onderhoudsarm.


Tuinbanken koop je eenvoudig online bij bol. Als u klaar bent spoelt u het geheel af met veel water en kunt u zo het gehele seizoen genieten van uw tuinbank !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.