donderdag 27 april 2017

Steigerhouten toonbank

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd!


Zoek naar toonbank kopen op de nieuwe KensaQ.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Standaard maken we de steigerhouten toonbanken zonder een behandeling. Steigerhouten toonbank of balie extra afwerken met een behandeling. Op de foto zie je een prachtige steigerhouten toonbank van planken afgewerkt met een coating.


Zonder afwerking (dus onbehandeld) kan ook. De afwerking is volledig naar keuze en optioneel. Vandaar dat veel winkels de voorkeur geven aan deze soort balie.

Behandeling van een steigerhouten toonbank. Wij kunnen de toonbank zonder behandeling afleveren, maar ook van een behandeling voorzien. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.


Daarom is het nog steeds de trend van dit moment! Mooie toonbank , gemaakt van gebruikte steigerplanken. Toonbank van steigerhout met verhoging ter bescherming van de kassa. Wil je een andere afmeting?


Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave. Dit product is alleen op aanvraag. Neem hierover gerust contact met on. Voorbeeld horeca bar van steigerhout. Alle steigerhouten toonbanken worden door mijzelf, speciaal voor jou, in mijn atelier op maat gemaakt.


De indeling aan de binnenkant is simpel maar efficiënt met een middenplank. We maken de steigerhouten toonbanken veelal op maat met een legplank, lades of koven. Indien je wilt maken we de balie ook nog mobiel. We plaatsen dan van die stoere en stevige industriewielen onder de toonbank zodat het verrijdbaar is.


We leveren balken van 5cm en steigerhout van 3cm voor erin.

De afmeting is inclusief de lijst. Of een prikbord geheel van steigerhout. Plantenbak Plantenbakken gemaakt van steigerhout , standaard geschuurd en op maat gemaakt. U wilt een nieuwe toonbank voor uw bedrijf? Ook hebben wij meerdere toonbanken standaard klaar.


Extra grote toonbank - balie van gebruikt steigerhout. De achterkant is voorzien van handige opbergschappen. Deze balie is uiteraard volledig op maat te maken, informeer naar de mogelijkheden!


Wilt u uw winkel of horecagelegenheid een nieuw interieur geven en hier niet teveel voor uitgeven? Tegenwoordig zijn er veel winkels of horecagelegenheden voorzien van steigerhouten meubelen zoals loungebanken, tafels, stoelen en kasten. Zelfs toonbanken van steigerhout zijn erg populair. Denk aan deuren, laden, vakken voor mappen of een vak voor uw computer en kassa. Beschikbaarheid: In voorraad.


De steigerhouten balie past goed in een strak interieur. Wij kunnen uw steigerhouten winkelinrichting volledig maken naar uw smaken en voorkeuren. Wij maken het precies op maat, zodat de inrichting perfect bij uw winkel past.


Zit u met vragen over deze houtsoort of bent u op zoek naar advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.