donderdag 13 april 2017

Dukenburg zwembad

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Zwembad Dukenburg is de sportieve ontmoetingsplek voor de inwoners van Dukenburg en omgeving. U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen, recreatief zwemmen, en natuurlijk kunt u ook uw conditie verbeteren met een van onze aquasporten. Kunt u iets niet vinden op de website?


Neem dan contact met ons op. U zwemt voor uzelf op uw eigen tempo.

Het zwembad levert een basisaanbod aan zwemfaciliteiten en is thuisbasis voor Nijmeegse zwemverenigingen. Dit bedrijf is dagen per week geopend. Banen zwemmen plus sauna: €90. Bekijk in de onderstaande tabel de soorten zwemlessen en data die wij aanbieden op locatie Nijmegen- Dukenburg.


Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden. Het parkeren is er goedkoop. Daarnaast bevinden zich in het stadsdeel drie wijkwinkelcentra (Malvert, Meijhorst en Weezenhof), het zwembad Dukenburg , het wijkcentrum Dukenburg , Sporthal Meijhorst, de Ontmoetingskerk (Meijhorst, RK en PKN), meerdere gymnastiekzalen, en het Triavium (een schaatsbaan en evenementencomplex).


De groene vakken liggen naast de opgang van de Etos.

Zoek op Infobel andere bedrijven in de. Sportfondsenbad Dukenburg is een overdekt zwembad met een 25-meter bassin en een instructiebassin. De accommodatie beschikt over een vergaderruimte. U kunt er terecht voor recreatief zwemmen, zwemlessen en u kunt deelnemen aan verschillende aquasporten.


Het bezoek komt hoger uit dan begroot. Nadat er nogal wat te doen is geweest over de afmetingen van dit zwembad , een instructiebad van bij meter of één van meter, terwijl er al heel wat stemmen opgingen voor een bad van meter kwam men op het idee om zwembad en wijkcentrum bijeen te brengen. Welkom op de site van NV Sportfondsen Nijmegen.


Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen. Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen. Een warm zwembad vol mooie versiering. Het is er heerlijk zwemmen , de instuif met gim op. Papa, mama en de rest van de familie langs de kant.


Jas, broek, shirt en schoenen aan. Oh ja, en natuurlijk niet de badmuts en zwembril vergeten! Vandaag is de dag: vandaag ga ik mijn zwemdiploma halen! De vrijwilligers worden onder andere door de stichting AED Dukenburg opgeleid in het verlenen van reanimatie en het bedienen van een AED-apparaat.


Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Nijmegen!

Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Nijmegen op een rij. Het was een lange strijd geweest maar ook Nijmegen had met deze opening een modern zwembad , waardoor het nog beter voor de dag kan komen in de statistieken en onderzoeken naar het zwemgedrag in Nederlan waar Dr. Muntendam in zijn toespraak uitgebreid op inging.


Op dit moment is de zwemclub nog jong. De brief aan de Gemeenteraad vast te stellen inzake duurzame exploitatie en zelfbeheer zwembad Dukenburg. Vanuit sociaal belang bieden wij in en voor Dukenburg zinvolle vrijetijdsbesteding aan.


Wij brengen mensen bij elkaar, die op verschillende gebieden gezamenlijk actief willen zijn met anderen, die hun kennis en vaardigheden willen delen en onderhouden. Wij doen dit in een open en vertrouwde omgeving zonder winstoogmerk. Snel groeiend Nijmegen-Noord wil zwembad.


NIJMEGEN - De (jonge) bewoners van de Waalsprong staan te springen om een zwembad in hun stadsdeel. Veel bewoners in Nijmegen-Noord wijken nu uit naar De Helster in Elst, de Grote Koppel in Arnhem en Laco in Bemmel. Oprichten stichting tot exploitatie zwembad Dukenburg.


Doel overname exploitatie zwembad Dukenburg van nv Sportfondsen en ophouden zwembad Dukenburg voor bewoners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.