donderdag 27 april 2017

Onderhoud kunstgras

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle kunstgrassen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw kunstgras. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw.


Het schoonhouden van uw gras is het belangrijkste kunstgras onderhoud. Hoe onderhoud je je kunstgras ?

In tegenstelling tot het onderhoud van echt gras, is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Bij het onderhouden van het kunstgras moet aandacht besteedt worden aan de volgende punten. Kunstgras is onderhoudsarm maar niet onderhoudsvrij.


Er wordt vaak gedacht dat kunstgras géén onderhoud nodig heeft, maar dat is niet waar. Een kunstgras gazon heeft nauwelijks onderhoud nodig maar dat kleine beetje onderhoud zorgt ervoor dat het kunstgras langer mee gaat doordat het mooier blijft. U kunt het vergelijken met de bestrating. Hierdoor zal je kunstgras langdurig mooi blijven.


Deze eenvoudige tips helpen je met het onderhoud van je kunstgras : Borstel kunstgras regelmatig met een harde bezem zodat het mooi rechtop blijft staan en blaadjes, takjes en zaadjes verwijderd worden. Als deze blaadjes, takjes en zaadjes blijven liggen kan er namelijk onkruid ontstaan.

Het voordeel van dit onderhoud is dat je de vezels terug mooi rechtop zet. Kleine bladeren kan je wegblazen of opzuigen met onze handige kunstgrasstofzuiger. Zo voorkomt u de groei van onkruid tussen het kunstgras.


Laat allerhande afval niet slingeren en verwijder het regelmatig. Het gebruik van een hogedrukreiniger op het kunstgras kan geen kwaad. Zoekt u kunstgras accessoires zoals haken, instrooizan onderdoeken of tape?


Bekijk hieronder al onze producten. Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Ondanks dat u een kunstmatig gazon hebt laten aanleggen, dient u ook aan kunstgras onderhoud te doen.


Af en toe zult u toch het veld moeten betreden en enig onderhoud moeten plegen. Maar u ontkomt er niet aan. Om ervoor te zorgen dat uw kunstgras er weer tiptop uitziet, besproeit u het met algenverwijderaar of maakt u het schoon met een sopje waarna u de resten eenvoudig wegborstelt met een bezem. Tips voor het onderhoud van kunstgras. Zoals gezeg kost kunstgras onderhoud weinig tijd en moeite.


Op een minimum van tijd krijgen wij het grasplein terug gelijk nieuw en dit zonder dat er zware tractoren of grote benodigdheden met de nodige aanhangwagens over je kunstgras gaan rijden. Dit natuurlijk allemaal zonder dat uw kunstgras wordt ingekort of dat uw matten worden opgetrokken. Onderhoud kunstgrasvelden Onderhoud en gebruik 3. Silica Nova voor onderhoud kunstgras.

Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten kunstgrasvelden. Denk aan tennisvelden, voetbalvelden, korfbalvelden en hockeyvelden. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de verschillende manieren van onderhoud. Specialistisch onderhoud kunstgras Het wekelijkse onderhoud kunt u prima zelf uitvoeren met een juiste trekker en machine. Het periodieke onderhoud kunnen wij voor u verzorgen.


Wij zorgen er dan voor dat uw veld weer in optimale conditie is en aan alle eisen voldoet. Wij luisteren naar de wensen van verenigingen, begrijpen de eisen van gemeenten en vinden – met onze kennis en ervaring – altijd de optimale oplossing. Om kunstgras in een goede conditie te houden is onderhoud noodzakelijk.


Het juiste reguliere en specialistisch onderhoud is positief van invloed op de levensduur en de speleigenschappen van het veld. Snijd het kunstgras rondom in kleine stappen op maat en snijd zoveel mogelijk aan de onderkant. Tip: Door het kunstgras voorzichtig langs de rand in de hoek van het zandbed en de opsluitband te drukken, wordt er een afdruk gemaakt op de onderkant van het kunstgras , welke een indicatie geeft waarlangs te snijden. Zo onderhoud je kunstgras.


Het onderhoud van kunstgras stelt in vergelijking tot echt gras niet veel voor maar om je kunstgras echt jarenlang mooi te houden, raden wij je toch aan er wat aandacht aan te besteden. Losse bladeren en takjes verwijderen en regelmatig met een harde bezem het gras op te borstelen. Tips over onderhoud van kunstgras. Regelmatig borstelen en reinigen zorgt ervoor dat je jarenlang plezier houdt van je gazon.


Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw kunstgras , is een juiste installatie erg belangrijk. Met een juiste installatie en onderhoudsmethode gaat uw kunstgras het langste mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.