vrijdag 28 april 2017

Terrasstoel metaal

Bestel nu gemakkelijk jouw nieuwe Metalen tuinstoel. Meer geluksmomentjes buiten! De grootste collectie stoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Horeca terrasstoelen bestel je tegen de laagste prijs bij Goos Horeca.


Onze voordelige terrasstoelen zijn modern, stijlvol en in verschillende varianten verkrijgbaar. Met of zonder rug- of armleuning. Direct uit voorraad leverbaar, snelle levering!


Hij is uitgevoerd met een donkergrijs metalen frame en heeft een zitvlak en rugleuning van zwart wicker. De combinatie van het metaal met het wicker, zorgt ervoor dat deze stoel een eigentijdse en stijlvolle uitstraling krijgt. De terrasstoel metaal antraciet is een comfortabele en mooie tuinstoel welke gemakkelijk te combineren is. Door het metaal in de kleur antraciet heeft de stoel een neutrale uitstraling waardoor hij een aanwinst is voor je terras of tuin. Praktische lichtgewicht aluminium terrasstoel.


Terrasstoel metaal

In combinatie met een rond tuintafeltje perfect voor de kleine hoekjes in de tuin, of gewoon op het terras voor een ijsje. Terrasstoel metaal antraciet. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Al onze horeca terrasstoelen voldoen aan diverse eisen: professionele kwaliteit, onderhoudsarm, zitcomfort, weerbestendig en met een uitnodigend en sfeervol karakter. Door zijn vorm en gewicht makkelijk stapelbaar en perfect voor het snelle terras. Okido Horeca- en Projectinrichting biedt u een zeer gevarieerde collectie terrasstoelen speciaal voor de horeca. Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan!


Kies bijvoorbeeld voor stoelen die qua kleur aansluiten bij uw huisstijl of logo. De industriƫle stijl is al een aantal jaar prominent aanwezig en nog steeds actueel - ook op het terras. Daarom worden horeca terrasstoelen van draadstaal, aluminium en metaal nog veelvuldig ingezet. Omdat het de warmte vasthoudt, droogt het vrij snel, dus het is ideaal locaties waar vaak regen valt. Voor elk horeca terras hebben wij de juiste terrasstoel.


Of het nu gaat om terrasstoelen , terras fauteuils of loungesets. Wij bieden voor ieder budget een collectie terrasstoelen en terrastafels. Top kwaliteit horeca stoelen speciaal voor de horeca.


Houten, kunststof, metalen en aluminium stoelen. Gratis verzending, en binnen uur geleverd. Tarrasstoel model Da Vinci is gemaakt van gepoedercoat mat metaal en is geschikt voor in op het terras, tuin of het balkon.


Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Deze stoel is stapelbaar waardoor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.