donderdag 27 april 2017

Prefab betonplaten

Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Vind prefab betonelementen het nu op Kensaq. In de loop der jaren heeft Nedabo B. Onze ervaren legploegen zijn actief in Frankrijk, Duitsland en België.


Onze kernactiviteiten zijn onder andere het aanbieden van nieuwe en gebruikte betonplaten , betonblokken, keerwanden en gootelementen. Een oplossing tevens die voldoet aan uw eisen. Bovendien bieden betonplaten flexibiliteit, qua indeling en terreininrichting, waar andere vormen van verharding niet aan kunnen tippen. Prefab vloerplaten zijn snel gelegd en ook weer zo verplaatst, hetgeen een praktisch voordeel is bijvoorbeeld bij de herinrichting van uw terrein.


Prefab betonplaten , gewoon omdat beton mooi is, of juist om aan te geven wat het doel is voor bepaalde delen van het terrein. Kortom, een terrein met betonplaten dat u graag ziet, en waar u geen omkijken naar hebt. De straat is voor een belangrijk deel sfeer bepalend voor onze bebouwde omgeving. Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen.


Prefab betonplaten

CBS Beton biedt ook een uitgebreid gamma prefab betonelementen voor particuliere klanten aan. Om u het meest geschikte product bij uw project voor te kunnen stellen en de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u via een professionele aannemer of grondwerker uw bestelling te plaatsen. Let op: Alle prijzen van de betonplaten zijn vanaf prijzen, en geldig bij minimale afname van 2m².


Bij kleinere aantallen kan er een toeslag worden toegepast. Ook orginele “Stelconplaten” bestelt u bij Mholf-Bestrating. Tweedehands betonplaten Agribeton Broers levert enkel nieuwe A-keus betonplaten welke middels een zeer zorgvuldig proces gefabriceerd worden. Gebruikte betonplaten kunnen wij middels samenwerking in sommige gevallen wel aanbieden.


Prefab betonplaten

Op zoek naar begeleiding voor een project met prefab betonelementen? Of ben je als aannemer op zoek naar specifieke betonproducten? Dan kan u terecht bij één van deze verkoop- of projectdiensten. Elk beschikken ze over een eigen studiedienst en tekenbureau waardoor zij u kunnen helpen bij de ontwikkeling van uw nieuw pand.


Dam Beton is dé specialist van Friesland in het leveren van verschillende soorten verharding met een breed assortiment in afmetingen en betonkwaliteiten voor elke toepassing. Dam Beton levert een compleet assortiment betonplaten en zijn zowel te koop in nieuw, 2e keus als gebruikt. Instructie vóór het leggen van de betonplaten.


Ruime keuze aan geïsoleerde en massieve betonpanelen. Met een eigen betoncentrale in Akkrum levert Dam Beton betonmortel aan aannemers, agrariërs en particulieren (ook levering op zaterdag). Inmiddels is het opslagterrein ha. Omdat gevels in beton en baksteen zo ontzettend mooi kun-nen zijn!


Vebo Beton levert altijd bijzondere gevels op. De mensen van onze constructie-afdeling zijn hoog opgeleide bouwkundigen die puur constructief-verantwoord denken, rekenen en handelen. SIMbeton levert een compleet programma betonplaten , keerwanden, sleufsilowanden, betongoten en betonputten. Fabiton, al meer dan jaar een begrip in Prefab bouwsystemen! Bekijk online ons complete productoverzicht en neem vrijblijvend contact met ons op.


Prefab betonplaten

De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Betonplaten worden ook wel industrieplaten genoemd.


Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ook boerenerf en bedrijfsterrein of industrieterrein. De Eurodals of Stelcon platen hebben vele voordelen en afmetingen.


Robuust, duurzaam en sterk. Denk bijvoorbeeld aan de verharding van een erf, bedrijfsterreinen of voor parkeerplaatsen. Welke betonplaat voor uw project geschikt is, hangt af van veel factoren. Diverse afmetingen en diktes zijn verkrijgbaar. De betonplaten van Geurs Beton zijn toepasbaar in alle markten.


Van agrarisch tot de weg- en waterbouw, van infra tot hovenier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.