donderdag 20 april 2017

Ittalum schuifbare terrasoverkapping

Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Wilt u meer weten over ons?


Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze?

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Grootste keuze, laagste prijs. Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden. In Nederland hebben we te maken met een wisselend klimaat, waardoor het vaak qua temperatuur wel aangenaam is, maar door de wind of de regen we toch niet buiten kunnen zitten.


Dit kunt u direct bij de aanschaf van uw terrasoverkapping doen, maar ze zijn ook later toe te voegen. De panelen van onze daken schuiven zeer een-voudig handmatig of elektrisch open. Zo kunt u makkelijk uw bovenwoning onderhouden of heerlijk in het zonne-tje zitten op hetzelfde terras.


De schuifbare panelen van deze terrasoverkappingen bieden u vrijheid: u kunt u weren tegen de zon, maar op hetzelfde terras ook in het zonnetje zitten als u daar behoefte aan heeft.

Ook maken de schuifbare panelen het schoonmaken van de terrasoverkapping gemakkelijker. Hierdoor behoudt u licht in de woning. Houdt u er rekening mee dat een terraskamer net als een serre goed moet worden gefundeerd.


Wanneer u een dealer hebt aangeklikt kunt u direct contact opnemen middels het te verschijnen formulier. Schuifbare terrasoverkappingen. Vormgeving, kwaliteit en afwerking is duurzaam en gericht op stijl en exclusiviteit. U behoud optimale lichtinval in de woning.


Kwaliteit, maatwerk en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Uw terras en tuin zijn stijlvol en exclusief aangekleed. Ittalum stelt hoge eisen aan haar specialisten. En met de flexibele wandoplossingen, creƫert een terras waar de gasten niet meer weg willen.


Heerlijk buiten zitten met schuifbare terrasoverkapping Ittalum. Diverse kleuren voor de schuifbare terrasoverkapping met glas. Wij bieden onze klanten de keuze van de volledige range van RAL-kleuren, glanzend of mat, structuur- of metallic.


Op aanvraag kunnen ook DB kleuren toegepast worden. Wat is een schuifbare terrasoverkapping ? SunCircle heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze Buitentrend terrasoverkappingen schuiven met een druk op de knop naar boven of beneden.

Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Terrasoverkappingen vanaf € 75-. De vormgeving, kwaliteit en afwerking is duurzaam en gericht op stijl en exclusiviteit. Uniek in deze schuifbare terrasoverkapping is het ingebouwde regenafvoersysteem. Daardoor kunt u zelfs tijdens een regenbui gewoon buiten blijven zitten.


SunCircle levert een oer-Hollands kwaliteitsproduct, met jaar garantie en een lange levensduur. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras.


En in een geheel geopend segment kunt u een ladder zetten. Verandaland heeft een uitgebreid aanbod aan moderne aluminium overkappingen. Vanaf de eerste voorjaarszonnestralen tot aan de laatste mooie herfstdag, met onze terrasoverkappingen zit u het hele jaar door heerlijk in de tuin.


De terrasoverkappingen hebben optioneel schuiframen, waardoor u zelf de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras kunt regelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.