vrijdag 21 april 2017

Siliconen slang

Rubbermagazijn heeft een uitgebreide keuze aan siliconen slangen oliebestendig. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment waterslang. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


De prijzen zijn onder voorbehoud van.

Vandaar dat wij deze slang ook wel hetelucht slang noemen. Dankzij de stalen spiraal is deze slang geschikt voor lichte vacuüm en druk toepassingen. Bij de enkelwandige uitvoeringe licht. De siliconen slang wordt vaak toegepast om oude rubberen slangen te vervangen.


Tevens wordt de siliconen slang gebruikt voor het aanleggen van een nieuw lucht- of (koel)watersysteem. Mooie Europese kwaliteit voor Laboratorium, Aquarium en Farmaceutische industrie. Daarnaast kunnen de slangen ook toegepast worden als luchtslang, denk aan bijvoorbeeld het aansluiten van een kachelsysteem of een intercooler op een voertuig of machine.


Transparante siliconen slang.

Het reservoir van de klysmaset is via een PVC slang verbonden met de canule en worden standaard geleverd bij de liter darmspoelingssets. Denk aan een siliconen bocht, siliconen koppelstuk, siliconen verbinder, siliconen verloopslang, siliconen vacuumslang, siliconen balg, siliconen t-stuk, siliconen meter slang en nog veel meer. Wil je de slang verlengen, bestel dan ook de canuleset erbij.


Als aanvulling op dit siliconen assortiment leveren wij ook diverse aluminium koppelstukken, aluminium buizen, aluminium bochten en slangklemmen uit voorraad. Dé specialist in siliconen slangen, siliconen bochten, koppelstukken en nog veel meer! Indien u andere siliconen slangen of componenten zoekt, ga dan naar de onze algemene overzicht siliconen slangen. Daar vindt u al onze siliconen slangen, bochten en overige speciale verbindingsstukken. Voor andere speciale slangen verwijzen wij u naar de afdeling slangen.


Waar voorheen veel rubberslangen werden gebruikt wordt nu steeds vaker gekozen voor een silicone slang. Vooral als je de slang in ‘extreme’ situaties gebruikt. Silicone slangen worden steeds populairder. En dat is al gauw, want onder de motorkap kan de temperatuur hoog oplopen.


Controleer voor aanschaf dus de minimale en maximale werktemperaturen. De transparante siliconen slang is uit voorraad leverbaar. U kunt elke diameter darm per meter en per volle rol van meter bestellen.


Rechte siliconen slangen voorzien van speciale fluor binnenwand waardoor deze bestendig zijn tegen benzine en olie, lengte van meter. Vermelde maten zijn diameter binnenzijde slang.

Tevens leverbaar in zwart, mits niet op voorraad is de levertijd hiervan circa weken. Soms kan het handiger zijn om voor een flexibele siliconen slang te kiezen dan voor voorgevormde bochten of rechte stukken. Met name bij bewegende delen van een motor of machine, of als de slang veel verschillende wendingen moet maken tijdens de installatie bieden deze goed verstevigde, duurzame slangen veel meer flexibiliteit.


Zoals de naam al zegt kun je ze tussen je rooksessies in schoonmaken. Hierdoor kun je achtergebleven smaken (ghost flavours) wegspoelen. Dit is handig wanneer je regelmatig van tabakssmaak wisselt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.