maandag 24 april 2017

Hydrocultuur planten onderhoud

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Zoek naar hydrocultuur planten op de nieuwe KensaQ.


Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Planten zie onze aanbiedingen!

Tweemaal per jaar worden de planten bemest met een speciale voeding en eenmaal per jaar worden de bakken geheel leeggepompt en opnieuw gevuld met vers water. Voordelen van het onderhoud uitbesteden: a. Deze planten zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en hebben weinig water nodig. In de zakelijke wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een snel toenemend en populair product. Hydrocultuur is namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond.


De planten groeien op water, niet in grond. Grote planten en kleine planten , tropische planten en luchtzuiverende planten. Of het nu aarde planten of planten op hydrocultuur zijn.


Onze specialisten weten van elke kantoorplant of hij van nature veel of weinig water nodig heeft.

Of een plant wat donkerder of juist in het felle licht kan staan. Het bestellen van hydrocultuur planten is eenvoudig in de online winkel. Een ruim assortiment welke overzichtelijk blijft met de filters. Vind je toch niet de geschikte plant , bel of mail dan gerust voor meer infomatie, onze hydrocultuur specialisten staan voor je klaar.


Zoekt u deskundig advies voor uw kantoorbeplanting? Voor een beplantingsplan komen wij graag langs. Hydro Jansen bekijkt uw kantoorruimtes en welke planten daarvoor geschikt zijn en welk onderhoud nodig is. Doordat wij hydrocultuur toepassen, kunt u het onderhoud bovendien beperken en voordelig houden. Ons voorstel sluit naadloos bij uw wensen aan.


Semi hydrocultuur voor de plant die aarde nodig heeft. Hoewel een groot assortiment planten op kleikorrels kan groeien, geldt dit niet voor alle planten. Om de keuze variëteit zo groot mogelijk te houden en toch de voordelen van hydrocultuur te ervaren, is semi- hydrocultuur een goede optie. Onderhoud van hydrocultuur. Hoe houdt u uw binnengroen mooi, gezond en representatief?


Simpel: door te kiezen voor een onderhoudsconcept van Donkergroen Interieurbeplanting dat naadloos aansluit op uw wensen en budget. Wij adviseren u graag bij uw keuze en stellen vervolgens een maatwerkcontract op waarin u zich helemaal herkent. Het grootste voordeel van hydrocultuur ten opzichte van potgrondcultuur is dat de watermeter exact aangeeft wanneer u water moet geven.


U geeft nooit te veel en nooit te weinig water. Hydrocultuur vraagt aanzienlijk minder verzorging en onderhoud dan de conventionele manier met gewone aarde maar wel preciezer.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een ander voordeel van de hydrocultuur planten is dat u de planten minder vaak water hoeft te geven. Daarnaast is het toedienen van water en voeding ook nog eens gemakkelijker. Bovendien is hydrocultuur milieuvriendelijk, functioneel, decoratief en representatief en daarom dé oplossing voor een duurzame groenvoorziening. Er is wel een opmars bezig bij het thuiskweken van planten op hydrocultuur omdat hieraan toch wel enkele voordelen aan verbonden zijn.


Een teelt op hydrocultuur wil zeggen dat de planten groeien op basis van water, waarin de nodige voedingsstoffen zijn aan toegevoegd. Het verschil tussen planten op hydrocultuur en seramis ligt bij de wortels van de planten. Een hydrocultuur plant heeft waterwortels en heeft daarom vrijstaand water nodig. Bij seramis wordt gebruik gemaakt van planten met grondwortels.


Seramis korrels vervangen de potgrond en kunnen veel meer water vasthouden waardoor minder onderhoud nodig is. Naast hydrocultuur planten adviseren wij in veel gevallen ook semi- hydrocultuur. Hierbij wordt de beplanting wel geplaatst op basis van een watergeefsysteem, maar blijft de beplanting in de aarde.


Waarom kiest u voor hydrocultuur ? Als het belangrijk is dat uw interieur, en dus ook uw kantoorplanten er optimaal uitziet, maar er weinig continuïteit is in verzorging en onderhoud , dan is hydrocultuur precies iets voor u. Immers, met dit systeem is onderhoud en water geven nog maar eens per maand nodig! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.