donderdag 27 april 2017

Stelconplaten kopen

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Find stelconplaten kopen vandaag! Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Stelconplaten zijn zeer sterk, vlak, strak, en daarmee bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting.

De platen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, en zijn snel een eenvoudig te verwerken. Dankzij de unieke combinatie van eigenschappen beschikken de Stelcon betonplaten over een hoge kwaliteit. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De betonplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen.


Op deze pagina vindt u uitsluitend betonplaten en stelconplaten van 200x200cm, in verschillende diktes. Bent u op zoek naar betonplaten voor het verharden van een industrieterrein, kavelpad of parkeerplaats? Deze Xcon platen van het merk Excluton bestelt u bij ons per stuk of per volle wagen.

Met deze Xcon platen legt u snel en goedkoop en verhard terrein aan. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom. Hoe herken je de echte Stelconplaten ? FVR-Trading levert originele stelconplaten in alle soorten en maten. Wanneer u er voor kiest om stelconplaten te kopen , kiest u voor een kwaliteitsplaat!


Deze hoogwaardige betonplaten zijn standaard voorzien van hijsogen. De stelconplaten kunnen zowel met als zonder stalen hoekrand geleverd worden. Ook orginele “ Stelconplaten ” bestelt u bij Mholf-Bestrating. De combinatie van eigenschappen van een Stelconvloer is uniek in de wereld van de bedrijfsverharding. Een Stelconplaat vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen.


Vind stelconplaten kopen als je nu zoekt. Wij zijn altijd op zoek naar partijen gebruikte stelconplaten. Onderstaand vindt u een overzicht van onze gehele collectie betonplaten. De industrieplaten verschillen in toplaag, afmeting, wapening en aslast. Daarnaast zijn betonplaten verkrijgbaar in alle soorten en maten en geschikt voor belastingen tot ton aslast.


De meeste platen kunnen we uit voorraad leveren. Vandaag besteld is dus binnen week in huis. Van Kalsbeek Beton, Ruim jaar de grootste betonmarktplaats van Nederland !

Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten. Betonplaten Industrieplaten Stelconplaten € 550. Deze 2e hands betonplaten komen terug in. Zo blijven wij altijd kwaliteit garanderen. Naast (gebruikte) betonplaten zijn er nog een groot aantal andere producten bij ons te koop.


Deze kunnen wij snel bij u leveren. Ze zijn allemaal te koop tegen een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.