vrijdag 7 april 2017

Leafe sawntjin

Altijd de grootste selectie. Er werd een mooi menu geserveer onder meer lam uit de streek. En prachtige wijn-spijs combinaties. Guests at the bed and breakfast can enjoy a continental breakfast. Het ús plakje ligt in Hijum, op km van Heerenveen, en biedt een tuin en gratis WiFi.


Beleef het avontuur van wadlopen. Mooie smaakcombinaties, heerlijke wijn en vriendelijke bediening. Alles wordt supervers en ingetogen bereid. Je geniet van een culinair 5-gangendiner waarin de chefkok je het beste van de keuken laat proeven. Kijk snel op Het Laatste Tafeltje om te kijken of de aanbieding online staat en schaf je vouchers aan.


Leafe Sâwntjin is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 12:en 23:30. Chefkok Caroline Bos kookt zoveel mogelijk met dagverse biologische en regionale producten. Iedere dag worden er verse vis, schelp- en schaaldieren uit Harlingen geleverd.


Het voorhuis van de boerderij is als recreatie appartement te huur met ingerichte keuken comfortabele woonkamer en slaapkamers. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 7per nacht. Hieronder vindt u een aantal banners met beoordelingen over dit restaurant.


Deze kunt u heel gemakkelijk op uw eigen website (laten) plaatsen. De banner wordt automatisch aangepast als er weer een nieuwe beoordeling wordt toegevoegd. If you would like to discover the area cycling is possible nearby. Terug naar restaurant pagina. Het vlees en gevogelte is biologisch en uiteraard van uitstekende kwaliteit.


Er is keuze uit een 3-, 4- of gangenmenu. Oude vermelding verwijderen? Leafe Sawntjin , HijuSee unbiased reviews of Leafe Sawntjin , rated 4. De meest volledige site met ruim 66. Restaurant open van maandag tot zondag. Het uitzicht is het 12e eeuws kerkje van het dorp.


Chef Caroline Bos kookt voor u met verse ingrediënten van het seizoen verrassende gerechten. Guests can easily get to Kameleon Terherne, which is approximately miles. Maar verbaasd zult u zijn over de prachtig onderhouden 1jaar oude boerderij in het centrum van het oude terpdorp Hijum.


Wij bieden u luxe ingerichte kamers met eigen badkamer voorzien van alle. Huiskamerrestaurant met topkeuken en overnachtingmogelijkheden. Gli ospiti possono facilmente raggiungere Kameleon Terherne, che si trova a circa 29. Bekijk de leden van de Eet. Lees recensies, zie hun favoriete restaurants toe en blijf op de hoogte van wat leden in Hijum doen.


Lease sawntjin Hijum op Telefoonboek. Naast een lease sawntjin vind je ook machineverhuur, autobedrijf, autoverhuur, kunst, land en tuinbouw Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen uur heeft telefoonboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.