dinsdag 18 april 2017

Intex rechthoekig zwembad

Intex zwembad op Vergelijk. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin. Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken.


Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten.

Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen. Dit rechthoekige zwembad is in een half uurtje op te zetten en kan daarna gevuld worden met leidingwater. De rechthoekige zwembaden zijn te verkrijgen in verschillende soorten modellen. Zowel de Zwembaden , Luchtbedden, Toebehoren alsook alle Wisselstukken.


U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. De sterke bekleding is vervaardigd uit lagen die zowel stevige en duurzame als soepele wanden garanderen. De binnen- en de buitenlaag zijn van flexibele pvc.


De tussenlaag is gemaakt van versterkt polyester voor een optimale levensduur.

Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Denk aan de kindvriendelijke Easy Set, de populaire Metal Frame en de luxe Prism Frame. Nog luxer en groter zijn de Ultra XTR Frame zwembaden en de Graphite Panel. Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan.


Voor iedere tuin een geschikt. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Bij het zoeken naar een eigen zwembad , valt de keuze dikwijls op een rechthoekig zwembad. Doordat grote krachten inwerken op de hoeken van een rechthoekig zwembad , is het wat moeilijker om dit type zwembad zelf te bouwen.


Dé oplossing is dan een houten zwembad met stalen verstevigingen, die tegen de druk bestand zijn. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Dit groene zwembad is 2bij 1centimeter en centimeter diep. Kies uit 1producten vanaf € 20. Het bad is gemaakt van PVC en kan gevuld worden met 7liter water.


Het heeft luchtkamers, waardoor het gemakkelijk is het bad op te zetten en leeg te laten lopen. Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit.

Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. Het zwembad wordt geleverd in set, inclusief een zandfilterpomp en accessoires. De meegeleverde zandfilterset verzekert een optimale filtratie.


Zowel het grondzeil, afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap worden bij de bestelling meegeleverd (Uitgezonderd bij de maat 4x 2x 1cm). Het grondzeil zorgt voor extra bescherming aan de onderzijde. Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden! Er zijn zowel ronde als rechthoekige vormen van dit zwembad beschikbaar, de rechthoekige zwembaden zorgen ervoor dat u minder plaats kwijt bent in uw tuin.


Hierdoor blijft de wand steeds in zijn vorm behouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.