woensdag 26 april 2017

Lirio by philips bloq

Lirio by philips bloq

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online. De lamp is gemaakt van metaal en leverbaar in de kleuren zwart en wit.


De spots zijn draaibaar en de benodigde lichtbronnen worden meegeleverd. Lirio laat zien hoe dynamisch design feilloos met hightech in je interieur gecombineerd kan worden. Het resultaat is een sfeervolle verlichting waar metaal domineert. De Bloq past harmonieus met het plafond en geeft een directe verlichting aan de woonruimte of werkplek.


Beschikbaar als single uitvoering of in clusters van en spots. De Philips Hue Phoenix Plafondlamp laat een schitterend licht door je kamer schijnen, dankzij het LightDuo schijnt het licht zowel omhoog als omlaag. De 3D textuur van de lamp geeft, zelfs wanneer het licht uit is, een subtiele glinstering. De subtiele belijning en kwalitatief hoogwaardige. Lirio by Philips Bloq - Spotlamp - lichts - Wit.


Lirio by philips bloq

De verlichting van Lirio oogt futuristisch en minimalistisch met een speelse toets. Het designlabel biedt een breed gamma aan spots, waardoor je bij Lirio voor iedere ruimte dé perfecte spot kan vinden! Populaire spots zijn de Lirio Planet en de Lirio Bloq. Het gamma van Lirio reikt echter verder tot prachtige vloerlampen, tafellampen en. Als Philips online partner koopt u alle verlichting van Lirio direct bij ons, wij bieden scherpe prijzen en snelle levertijden.


Uit het assortiment Lirio design verlichting hebben diverse lampen prestigieuze design awards in de wacht gesleept zoals de IF Product design Award en de Reddot Award. De slogan van Lirio luidt dan ook: ‘Create light, control shadow’. Lirio geeft op een creatieve manier gehoor aan deze slogan en verspreid haar moderne en unieke armaturen inmiddels wereldwijd.


Creëer licht, controleer de schaduw Lirio verlichting staat garant voor een fijne sfeer in je woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor. Philips denkt graag met je mee om je verlichting persoonlijk te maken. Philips Lirio verlichting is vaak draaibaar en in hoogte verstelbaar.


In de meeste gevallen zijn de armaturen voorzien van halogeen verlichting. Laat je inspireren door ons grote aanbod topmerken. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Premium Dealer van philips lirio. Veel Voorraad dus Snelle Levering! De Lirio Bloq is een prachtige design spotlamp. Lirio is een jong, eigentijds merk van Philips dat hoogwaardige, decoratieve armaturen ontwikkelt met tijdloze lijnen. De armaturen van Lirio zijn zeer stijlvol en toch uiterst betaalbaar.


Lirio verspreidt haar moderne en unieke armaturen inmiddels wereldwijd. De producten van Lirio geven een mooie uitstraling aan uw interieur. Deze stijlvolle hanglamp beschikt over unieke antireflecterende LEDschrijven die zijn te verstellen in iedere gewenste richting.


Daarnaast is de Phillips. Kenners weten wat de kwaliteit is van deze serie! Op zoek naar Philips LIRIO by Philips ? Bestel LIRIO by Philips online via de officiële Philips webshop. Gratis thuis bezorgd vanaf €20!


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.